Curs video gratuit de finante personale si 3 burse gratuite!

Acum cateva zile v-am anuntat ca Luca Dezmir, unul dintre partenerii Empower, v-a pus la dispozitie un interviu gratuit despre independenta financiara. Acum va anuntam noi surprize oferite de Luca!

Curs video gratuit si 3 burse gratuite pentru un curs de educatie financiara

Daca nu ati vazut anuntul nostru, va invitam chiar acum sa vedeti interviul de o ora oferit de Luca in care vorbeste despre independenta financiara! Click aici pentru a-l accesa.

Luca pregateste lansarea noului sau curs complet de educatie financiara numit Chrysalis si, cu aceasta ocazie, va ofera un curs online gratuit cu 3 clipuri video si 3 burse prin care puteti accesa complet gratuit cursul Chrysalis!

Ce trebuie sa faceti

Mai intai, trebuie sa accesati mini-cursul gratuit cu 3 clipuri video intrand la aceasta adresa unde sa va inscrieti complet gratuit.

Atentie, acest mini-curs video gratuit este disponibil pana duminica! Deci daca vreti sa aveti acces la el, dati click aici si inregistrati-va imediat.

In clipul numarul 3 din acest mini-curs, disponibil deja online, veti gasi instructiuni si detalii despre cum puteti avea acces GRATUIT la cursul complet de educatie financiara denumit Chrysalis. Este un concurs pe care vi-l recomandam cu maxima caldura pentru ca va permite accesarea uneia dintre cele 3 burse gratuite.

Valoarea acestor informatii oferite de Luca este foarte ridicata si va recomandam sa profitati la maxim de ofertele puse la dispozitie cu generozitate de Luca!

Asadar, primul pas este sa intrati pe acest link si sa va inscrieti la mini-cursul video gratuit si sa participati la concurs! Iar daca nu veti fi printre cei trei norocosi, puteti desigur sa aveti acces la cursul Chrysalis complet contra-cost.

Sa aveti rezultate maxime si finante personale cat mai sanatoase!
Echipa Empower

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments