Acasa » Daniel Mitel – Imageria inimii: vindecare și claritate emoțională – 20–21 iulie 2019, București

Daniel Mitel – Imageria inimii: vindecare și claritate emoțională – 20–21 iulie 2019, București

Imageria Inimii este o etapă foarte importantă în procesul de vindecare pentru corpul mental, corpul emoțional și corpul fizic. Te împuternicește să îți depășești tiparele de credință care blochează mintea și îți oferă instrumente pe care le vei folosi să cureți traumele emoționale…

Depășește-ți tiparele de credință care blochează mintea!

Imageria Inimii-Vindecare si Claritate Emotionala este o etapă foarte importantă în procesul de vindecare pentru corpul mental, corpul emoțional și corpul fizic. Te împuternicește să îți depășești tiparele de credință care blochează mintea. Acest sistem îți oferă instrumente pe care le vei folosi să cureți traumele emoționale, traume care influentează intr-un mod incorect fluxurile de energie interne si externe. Ce este important de reținut, este că indiferent de tipul de boală care se manifestă în corpul fizic, aceasta este doar consecința traumelor emoționale si a tiparelor de credință. Chiar și cei mai experimentați în tehnica meditației, nu pot continua călătoria interioară personală, până nu își curăță corpul mental și corpul emoțional.

Înțelegi cât este de important să îți cureți energiile? Un spirit trezit are nevoie de aceste experiențe.Cu cât practici exercițiile în acest seminar minunat, vei începe să experimentezi liniștea, dincolo de tiparele de credință, dincolo de problemele emoționale; o mică flacără de conștientizare va începe să ardă în interiorul tău.

Câteva exerciții importante din acest seminar:

  • Exercițiul Tibetan de Curățare a Chakrelor
  • Exercițiul de Curățare a Zilei și a Nopții
  • Exercițiul de Curățare a Fricilor si Anxietății, și Conectare cu Esența Ta Interioară
  • Spirala (Fibonacci) Zâmbetului Interior
  • Mâinile Tibetane
  • Curățarea cu Prana

Vă așteptăm la evenimentul lui Daniel Mitel – Imageria inimii: vindecare și claritate emoțională

20–21 iulie 2019, București, Hotel Ramada Plaza.

Biletele le puteți achiziționa de aici.

eveniment daniel mitel

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!