Acasa » De ce sa apelezi la o firma de mutari mobila in Bucuresti?

De ce sa apelezi la o firma de mutari mobila in Bucuresti?

Vine un moment in viata oricarei persoane in care este nevoit sa se mute. Fie ca esti adolescent si te muti din cuibul parintilor, fie ca pleci in alt oras la facultate, fie ca deja esti adult si te muti cu iubita si deja urmatoarea etapa cand te muti la casa ta cu sotia (si copilul in unele cazuri). Cu totii am trecut si trecem prin mutari. Este o etapa normala din viata fiecarei persoane.

Personal am trecut prin cateva mutari extrem de importante: unele dorite, altele impuse, altele neprevazute de pe o zi pe alta. Se spune ca orice schimbare pe care o faci, pe moment chiar daca este destul de grea, cand te uiti in spate a fost o schimbare binevenita.

Anul trecut, inainte cu 2 zile sa plecam in vacanta noastra de vara in Creta, de pe o zi pe alta s-a ivit ocazia sa vindem apartamentul in care locuiam. A fost o oportunitate buna de care sotul meu dorea sa profite. Asa ca in timp record am impachetat toate lucrurile noastre si am golit casa de mobila. Partea provocatoare a fost ca nu stiam ce sa facem cu mobila din casa pe care noii proprietari nu si-o doreau, dar am rezolvat cu putin ajutor. Lucrurile personale au fost mai usor de impachetat.

Abia atunci cand te prinde o mutare neplanificata, iti dai seama ca si familie cat de multe lucruri si obiecte ai prin casa de care de cele mai multe ori nu ai nevoie. Realizezi cat de mult ”consumerism” ai in casa ta si unele lucruri inutile, obiecte personale pe care le folosesti din Pasti in Craciun, haine pe care nu le porti de ani de zile, jucarii inutile ale copilui si de ce nu… obiecte de decorat care doar prind praful pe ele. Atunci a fost nevoie sa le mutam efectiv dintr-o parte a orasului in alta parte pentru ca nu aveam timpul necesar pentru trierea lucrurilor.

Un sfat destul de util pentru persoanele care planuiesc sa se mute in viitorul apropiat este acela de a-si tria lucrurile, sa le doneze pe cele de care nu au nevoie, sa recicleze sau pur si simplu sa le vanda daca timpul le permite nu sa le mute inutil.

Pentru mutarea noastra neprevazuta am apelat la o firma de mutari mobila in Bucuresti care pur si simplu ne-a salvat de timp si bani. Ne-au ajutat sa ducem toate cutiile si sacii dintr-un loc in altul, ne-au scutit de cateva drumuri costistitoare daca avea sa le facem cu masina personala si partea de care cel mai mult am beneficiat a fost ajutorul oferit de a cara bagajele si toate lucrurile din casa in casa.

Stiati ca daca nu aveti cutii sau folii de protectie, daca nu aveti timp de dezasamblat mobila sau poate nu va pricepeti, o firma de mutari va poate ajuta cu toate cele de mai sus? Ei au grija ca lucrurile dumneavostra sa ajunga fara nici o zgaraietura de la o casa la alta, muta cu mare atentie lucrurile de valoare sau pe cele sensibile. Castigati timp pentru ca te muti in doar cateva ore, nu ai suprize neplacute sau situatii neasteptate, nu te certi cu sotul/sotia ca nu stie sau nu se pricepe la impachetat sau a pierdut vreun surub important.

Daca in viitor planifici o mutare, apeleaza cu incredere la o firma de mutari pentru ca te scuteste de multe batai de cap. Bafta! :)

firma de mutari mobila in Bucuresti

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!