Acasa » Despre Lumina

Despre Lumina

Fiind ziua Sfintelor Pasti, astazi am sa povestesc o istorioara personala cu totul speciala, un insight, despre Lumina si natura ei.

Nu demult, intr-un weekend, ma pregateam sa ies din casa. Ca oricare alta persoana imi verificam telefoanele si alte “accesorii” fara de care nu pleci de acasa. Nu aveam porte-monnaie-ul si nici cheile. Ma intorc, asadar, acolo unde obisnuiesc sa le asez: pe masuta televizorului, in fata acestuia.

Cand aproape am ajuns in fata televizorului am observat ceva ce m-a retinut locului cateva secunde: led-ul de stand-by al televizorului se reflecta atat de fidel in pixul de langa portofel incat aveai impresia ca sunt doua led-uri, nu unul singur.

M-am bucurat pentru acele secunde de starea de uimire, desi nu se intampla decat un fenomen fizic absolut normal. Evident, lumina se reflecta pe orice suprafata, mai ales bine slefuita. Dar catch-ul este chiar aici! Dati-mi voie sa repet: sursa de lumina se reflecta pe suprafata pregatita sa reflecte!

Exact asa este si cu Dumnezeu si sufletul omului, cu sufletul si corpul, cu Constiinta si viata, cu Frumusetea si fiinta umana, cu Persuasiunea, Adevarul si cuvintele, cu modelul/maestrul si ucenicul etc.

Cand, in urma miilor de ore de exersare, ti-ai slefuit talentul si abilitatile, geniul si toate caracteristicile surselor tale de inspiratie vor straluci si in tine!

Trebuie doar sa “creezi” suprafata potrivita pe care Sursa sa se poata reflecta. Si cum ar fi ca sufletele noastre sa-l reflecte pe Dumnezeu? Cum ar fi ca noi sa fim o reflectie a Frumusetii pure? Cum ar fi ca in cuvintele noastre sa se reflecte numai Adevarul?

Va doresc un Paste Fericit, in care Lumina sa va deschida catre Dragoste, Adevar, Frumos, Recunostinta si Bunatate! Va doresc un Paste in care Lumina sa se reflecte in voi!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

 1. Superba intrare in ziele de sarbatoare a Luminii, Octav!
  Multumim!
  Si frumoasa poveste adevarata!
  Vezi, cum Lumina face ea insasi sa vedem!

  Mai e inca un pas pentru
  „Trebuie doar sa “creezi” suprafata potrivita pe care Sursa sa se poata reflecta. Si cum ar fi ca sufletele noastre sa-l reflecte pe Dumnezeu? Cum ar fi ca noi sa fim o reflectie a Frumusetii pure? Cum ar fi ca in cuvintele noastre sa se reflecte numai Adevarul?”

  Atunci cand inlaturi chiar suprafetele…
  Si lasi sa se transmita prin tine.
  Un singur pas. Cel Mare. In care transmitem Lumina.

  Sa fiti plini de bucuria acestei zile, si a celor ce vor urma, cu pace si Iubire in voi si in casele voastre!
  Cu drag, Mikka

  O mica incursiune in Frumusete si Lumina:
  http://www.youtube.com/watch?v=vzGFvb-IjuY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!