Acasa » Devino membru Empower si intra in poveste

Devino membru Empower si intra in poveste

Dragii nostri cititori, rareori din 2008 si pana astazi am fost mai entuziasmati sa (re)lansam un serviciu pentru voi. Pentru ca Empower Memberships sau, pe romaneste, aderarea ca membru Empower in organizatie, nu este un simplu „serviciu” sau „produs educational”. Este o oportunitate sa aflam mai bine ce doriti si sa va oferim ghidare in procesele voastre de dezvoltare personala si profesionala.

Beneficii deosebite si sustinere

De ce sa deveniti membri Empower? Pe de o parte ne sustineti financiar in dezvoltarea proiectelor Empower si, pe de alta parte, beneficiati de resurse exclusive si surprize din partea noastra si a partenerilor.

Ce veti gasi…

V-am pregatit un portal cu 33 de resurse exclusive de la 27 de autori si acces la 16 specialisti de top. Aveti prioritate la Empower Live! in Bucuresti si Cluj (si oriunde vom dezvolta programul) si acces la intalnirile exclusive ale membrilor. Primiti discount suplimentar 10% la toate trainingurile platite Empower si aveti reduceri semnificative si oferte speciale din partea colaboratorilor si partenerilor nostri.

Vom dezvolta portalul si beneficiile constant, astfel ca de-a lungul timpului veti primi resurse noi, acces la mai multi specialisti si intalniri dedicate membrilor cu multa motivatie si inspiratie.

Prima surpriza: 30 de kituri de productivitate Agenius

Si pentru ca vrem sa va aducem resurse de top inca din start, primii 30 de membri vor primi cate un kit Agenius.

Agenius este rezultatul implicarii unei echipe de experti interdisciplinari care au combinat concepte si metodologii specifice managementului afacerilor cu cele din domeniul dezvoltarii personale pentru a obtine un sistem dedicat evolutiei in diverse aspecte ale vietii (sanatate, prosperitate, dezvoltare persoanala, relatii autentice). Mai multe despre Agenius pe siteul lor.

Cat costa sa devii membru Empower?

Ne place sa credem ca nu costa nimic. Este doar o investitie in educatia personala si sustinerea unei comunitati de oameni aparte. Investitia este de 100 RON pentru un an de zile. Un „abonament” in care aveti toate beneficiile incluse.

Va asteptam langa noi!

Suntem aici pentru a va aduce un pic de motivatie si inspiratie in drumul vostru. Cititi detalii complete despre ce inseamna sa fii membru Empower si inscrieti-va chiar acum! Va multumim ca sunteti langa noi!

Va asteptam langa noi in organizatie. Abia asteptam sa ne (re)cunoastem!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!