Acasa » Dubla editie Empower Live! Bucuresti si Cluj-Napoca 17 martie

Dubla editie Empower Live! Bucuresti si Cluj-Napoca 17 martie

Ca si in luna trecuta, avem si luna aceasta o dubla editie Empower Live! in Bucuresti si Cluj-Napoca! In Bucuresti avem editia #118 si in Cluj-Napoca editia #23. Detalii si inscrieri pentru ambele orase mai jos.

Bucuresti, 17 martie, Alin Comsa

Time. Present. Life!

Impartim anul in 365 de zile, ziua in 24 de ore, saptamana in 7 zile. Dar dincolo de aceasta conventie, timpul este viata. La intalnire vom discuta si experimenta aceste subiecte:

  • Despre stres si time management;
  • Ce facem in loc de To do list;
  • Momentul potrivit nu exista;
  • Cum sa castigi timp;
  • Rutina si fericirea de fiecare zi;
  • Comportamentul autentic;
  • Frica de autenticitate in stabilirea obiectivelor;
  • De ce timpul este viata.

Intalnirea propune deschidere si dialog pentru gasirea celei mai potrivite abordari in ceea ce numim managementul timpului. Un workshop interactiv bazat pe experienta directa.

Alin Comsa este trainer de peste 12 ani, fiind implicat in proiecte ce tin de dezvoltare personala si pregatire profesionala in vanzari si in domeniul finaciar-bancar. Specialist in PR si comunicare, are o experienta de 15 ani in managementul si coordonarea echipelor de vanzari directe. In prezent, Alin este Manager Dezvoltare Vanzari Directe la Raiffeisen Bank si lector la Institutul Bancar Roman.

Coordonate eveniment Bucuresti

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), luni, 17 martie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

Cluj-Napoca, 17 martie, Alin Titoc

Cum pot trai relaxat in agitatia urbana?

La aceasta intalnire vom invata cum putem trece relaxati prin situatiile stresante din viata noastra, vom intelege ca noi suntem responsabili pentru felul in care ne simtim si ca relaxarea este posibila indiferent de ce se intampla in exterior.

Este un seminar practic, vom experimenta exercitii de autocunoastere si tehnici de relaxare. Vom intelege care sunt cauzele agitatiei noastre si ce putem sa facem concret pentru a trai in armonie cu noi si cu cei din jur in conditiile de acum.

Alin Titoc este life coach si trainer. A absolvit Facultatea de Matematica-Informatica si dupa 8 ani de zile de munca in domeniul IT, s-a decis sa renunte la tot si sa isi caute adevarata chemare. A mers pe traseul de pelerinaj „el camino de Santiago” si din aceasta experienta si-a dat seama cat este de important sa ne cunoastem pe noi insine si cat de putin timp alocam acestui aspect din cauza agitatiei din jur. Dupa aceasta calatorie a inceput sa organizeze evenimente de dezvoltare personala, evenimente in care pune accentul pe experienta directa si mai putin pe teorii si concepte.

Coordonate eveniment Cluj-Napoca

Loc, data: Playful Learning (Str. Eroilor nr. 21, la etaj), luni, 17 martie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim doua ore.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 17 martie

Mai avem disponibile locuri. Pentru a prinde un loc la Bucuresti, inscrie-te chiar acum folosind acest formular!

Lista de participanti (pana acum):
1. Claudia Oprescu
2. Anisoara Enache
3-4. Daniela Ivan (plus o persoana)
5. Violeta Lupu
6-7. Iulia Boboc (plus o persoana)
8. Geanina X
9. Carmen Ioana Popa
10. Ramona Ursu
11. Iulia Bahovski
12. Oana Stere
13. Luiza Dirmon
14. Cozana Strungaru
15. Ana Maria Uritescu
16. Andreea Tanase
17. Mirela Murgila

Inscrieri pentru Empower Live! Cluj-Napoca 17 martie

Mai avem disponibile locuri. Pentru a prinde un loc la Cluj-Napoca, inscrie-te chiar acum folosind acest formular!

Lista de participanti (pana acum):
1-2. Radu Cornel Andreica (plus o persoana)
3. Francisc Salamon
4. Petru Matei Pop
5. Dana Adriana Pop
6. Daniela Capusan
7-8. Adrian Turcanu (plus o persoana)
9-10. Magda Sauciuc (plus o persoana)
11. Marina Calestru
12. Virgil Calin Carnat
13. Sabin Stir
14. Anca Pasca Pop
15-16. Simona Ros (plus o persoana)
17. Alina-Diana Cristurean

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!