Acasa » Tehnicile Hipnozei Recreationale pentru fiecare

Tehnicile Hipnozei Recreationale pentru fiecare

Sunt Andrei Loiso si sunt hipnotist. Folosesc hipnoza pentru a ajuta oamenii sa isi atinga obiectivele: fie sa isi schimbe anumite obiceiuri nedorite (cum ar fi fumatul sau mancatul in exces), fie sa isi depaseasca emotiile sau blocajele cum ar fi dificultatea de a vorbi in public sau lipsa de motivatie.

Intentia mea este de a ajuta oamenii sa fie mai buni si sa aiba o viata implinita din punct de vedere material, emotional, intelectual si spiritual. Hipnoza a fost (in primul rand pentru mine) si apoi pentru clientii mei cel mai puternic instrument de transformare personala.

Hipnotistul din interior

Sunt doar eu singurul „guru” care foloseste hipnoza pentru a face bine? NU! Si nici nu mi-am propus acest lucru. Cred si simt ca fiecare dintre noi suntem hipnotisti: ne autohipnotizam si ne autosugestionam pe noi insine in fiecare zi! La fel, ii sugestionam pe cei din jurul nostru in fiecare conversatie sau chiar prin simpla prezenta, fara a realiza intotdeauna acest lucru!

Uneori hipnoza ne ajuta. Alteori… nu prea.

Partea goala a paharului: Nu ne-a invatat nimeni pana acum regulile jocului.
Partea plina a paharului: Putem invata cum sa folosim hipnoza atat pentru noi cat si pentru ceilalti!

Atelierul de Hipnoza Recreationala

Dupa o evolutie de 4 editii, workshop-ul „Hipnoza Recreationala” te ajuta sa deprinzi tehnicile rapide de inducere a hipnozei si de sugestionare. Daca ti-ai dorit vreodata sa inveti si sa aplici acele „cuvinte magice”, in prima jumatate a lunii aprilie te asteapta un weekend in care respiri, mananci si visezi hipnoza!

Vei invata si vei aplica (atat pe tine cat si pe colegii de curs):

  • peste 10 tipuri de exercitii si de teste de sugestibilitate;
  • peste 10 tipuri de inductii hipnotice instantanee si rapide;
  • tehnicile hipnozei directe;
  • tehnicile hipnozei conversationale;
  • tehnicile sugestionarii recreationale.

Cititorii Empower au o reducere speciala de 10%

Cod promotional: SHEEX0314EMP

Daca acest atelier este pentru tine si vrei sa participi, primesti 10% reducere discount special doar pentru ca esti cititor Empower! Tot ce trebuie sa faci este sa completezi codul SHEEX0314EMP in formularul de inscriere.

Vei gasi aici informatiile detaliate ale cursului „Hipnoza Recreationala”. De asemenea, daca doresti sa vezi hipnoza (si pe mine) „la treaba” poti sa urmaresti aici peste 20 de clipuri video demonstrative.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!