Acasa » Eficiența unui pachet Office 365 Business în cadrul companiilor

Eficiența unui pachet Office 365 Business în cadrul companiilor

Din ce în ce mai mulți reprezentanți ai companiilor mici, mijlocii și mari caută soluții eficiente de a-și transfera mediul de lucru de la birou într-unul virtual, pe internet, adică într-un spațiu mult mai generos și mai ușor de folosit.

Există acum soluții simple și la îndemână pentru firmele nou apărute, dar și pentru cele cu un renume pe piață la nivel național – și anume Office 365 Business, o platformă de lucru găzduită în cloud, care furnizează acces la aplicațiile din pachetul Office și la alte servicii de lucru.

De ce să alegi Office 365 pentru afacerea ta?

Indiferent că angajații folosesc MAC, PC, tabletă sau telefon, Office 365 Business funcționează fără întreruperi și fără probleme pe toate dispozitivele, oferind utilizatorilor flexibilitate maximă pentru stocarea, accesarea și partajarea documentelor, a fotografiilor, a videoclipurilor etc., grație stocării în cloud de 1 TB. În plus, clienții nu vor rămâne „descoperiți”, cu softul expirat, deoarece fiecare upgrade este inclus în abonament.

Office 365 Business se poate instala pe mai multe dispozitive, oferind utilizatorilor siguranță și confidențialitate, precum și actualizări constante. Printre funcționalitățile specifice acestui program se pot enumera și e-mailul business, grație căruia utilizatorii se pot conecta rapid, sigur și ușor cu clienții și cu partenerii, precum și aplicațiile mobile și desktop pentru conferințele audio-video, alături de instrumentele de productivitate și raportare sigure, rapide și ușor de folosit.

Nu în ultimul rând, oamenii pot opta pentru acest pachet Office 365 Business pentru că vor lucra cu cele mai sigure și mai populare instrumente de colaborare în timp real, reușind să obțină suita Office, mail, spațiu de stocare și instrumente de colaborare într-un pachet personalizabil.

Sincronizarea eficientă a informațiilor utile, precum contactele, calendarul și alte task-uri, între platforma software folosită și Office 365 Business, este un alt motiv pentru care oamenii de afaceri trebuie să își îndrepte atenția către acest program.

Cum știi că firma are nevoie de pachetul Office 365 Business?

Sunt anumite semne și semnale pe care companiile le dau atunci când au nevoie de o reală schimbare. Pe măsură ce compania se extinde, pe măsură ce angajaților le vine din ce în ce mai greu să comunice unii cu alții prin mijloacele tradiționale de comunicare, pe măsură ce apar tot mai mulți clienți și colaboratori, dar și un profit mai mare, va apărea și nevoia de a achiziționa un astfel de pachet.

Așadar, atunci când în firmă este nevoie de o comunicare mai eficientă între angajați sau cu furnizorii și colaboratorii, un pachet Office 365 Business se va dovedi o adevărată necesitate. În plus, sunt cazuri în care în firmă se simte nevoia unei colaborări mai eficiente și a unei soluții de a găsi mai ușor informațiile într-un sistem securizat.

 

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!