Acasa » Empower Guide: vestimentatie si atitudine masculina

Empower Guide: vestimentatie si atitudine masculina

Am promis un program de personal branding masculin si iata ca lansam primul eveniment Empower Guide dedicat acestui subiect.

Pe 12 iunie 2010 sustinem primul workshop din serie, in Bucuresti. Workshopul este dedicat brandingului personal masculin. Este un eveniment UNIC, cu doi speakeri, despre importanta vestimentatiei masculine si a atitudinii.

Care sunt beneficiile tale?

Vei invata elemente esentiale care tin de vestimentatia si atitudinea masculina. Iti vei putea gandi si alege propriul stil prin care sa-ti pui in valoare brandul personal, atat in business cat si in relatia de cuplu sau relatiile sociale.

Participand, vei afla:

  • ce inseamna tinuta corecta, atat la nivel profesional cat si la nivel de relationare sociala;
  • cum ne poate ajuta vestimentatia si atentia la detalii vestimentare sa ne imbunatatim atitudinea si sa ne sporim nivelul increderii personale;
  • exemple concrete despre situatii in care barbatii care au urmat sfaturi vestimentare avizate au reusit sa avanseze profesional.

Citeste detalii complete despre workshop, vezi care este agenda si cine sunt vorbitorii pentru acest eveniment.

Oferta speciala: 19% reducere

Avem si o oferta speciala: 19% reducere pentru plata pana pe 29 mai. Citeste detalii complete despre investitia in acest workshop si inscrie-te prin aceasta pagina.

Ne vedem la workshop!
Echipa Empower

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

3 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.