Acasa » Empower Live! 17 mai: sisteme de business si investitii

Empower Live! 17 mai: sisteme de business si investitii

Am intrat deja in anul doi de Empower Live! in Bucuresti. Evenimentul #26 este sustinut de Vlad Nedelcu si tema este data de sistemele de business si investitii.

17 mai, Vlad Nedelcu: sisteme de business – unde este locul tau?

Vlad va provoaca la o discutie libera despre business, antreprenoriat, sisteme de afaceri si investitii. Impreuna vom vedea cateva sisteme si fiecare participant poate sa identifice locul unde doreste sa se pozitioneze in aceasta economie capitalista (care uneori da rateuri).

Indiferent ca vorbim de Robert Kiyosaki sau Warren Buffett, fiecare dintre noi are propriile obiective financiare si putem invata cate ceva de la fiecare model.

Veniti cu intrebarile pregatite pentru Vlad!

Vlad Nedelcu a avut, de-a lungul timpului, mai multe roluri: a fost trainer, mediator, mentor si acum se pregateste sa devina life coach. A fost angajat, manager, patron. Este acum suporterul tinerilor si antreprenorilor, cei care, dupa cum crede Vlad, sunt creatori de nou si progres.

Ne vedem luni, 17 mai, @British (biblioteca British Council) – Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica. Vom incepe la ora 18:00 fix, asa ca va rugam sa veniti din timp (10-15 minute inainte). Intalnirea dureaza aproximativ o ora si 30 de minute, maxim o ora si 45 de minute. Locurile sunt limitate la 20 de participanti (primii care se inscriu).

Toate detaliile despre intalniri, despre procedura de inscriere si tot ce trebuie sa stie participantii, le veti gasi in documentul dedicat participantilor.

Inscrieri pentru Empower Live! 17 mai: inscrieri inchise

Participanti:

1. Florian Tatu
2. Gheorghe Giurgiu
3. Vadim Mura
4. Gabriela Vaciu
5. Ramona Pavel
6-7. Valentina Lazar (plus o persoana)
8-9. Anca Petruca (plus o persoana)
10. Iulia Bertea
11. Ionelia Claudia Surdu
12. Maria Claudia Hobeanu
13. Cosmin Voicu
14. Daniela Popovici
15. Ionel Ionita
16. Dumitru Sirbu
17. Emilia Camelia Ivanica
18. Alexandru Fedelenciuc
19. Matei Dumitrescu
20-21. Ileana Vasile (plus o persoana)

Pe lista de asteptare: Tutu Florentina-Alina.

Atentie: toti participantii confirmati (lista de 20) sunt obligati sa anunte cu cel putin 48 de ore inainte de intalnire daca nu mai pot ajunge la intalnire, pentru ca noi sa putem anunta persoanele care sunt in asteptare. Daca nu ne vor anunta atunci ei pierd dreptul de a participa la urmatoarea intalnire din program (valabil INCLUSIV pentru invitatii celor care au completat formularul!).

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

2 răspunsuri

  1. Aseara, 17 mai, am participat pentru prima data, la evenimentele prilejuite de echipa Empower.

    Si am aflat de ce mi-am dorit sa fi fost mai de mult pe lista celor care participa la astfel de cursuri.

    Intalnirea a fost interactiva, iar trainerul a dat dovada de sinceritate debordanta cand ne-a impartasit din experienta personala.

    Consider cele doua ore petrecute la aceasta intalnire o investitie in dezvoltarea mea personala.

    Multumesc Vlad Nedelcu, multumesc Empower.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!