3

Empower Live! 25 ianuarie: jocuri de comunicare

A sosit Empower Live! 18. Luni vom avea un workshop special cu Alina Ion cu jocuri de comunicare, relationare si creativitate.

25 ianuarie, Alina Ion si un workshop de jocuri de comunicare, relationare si creativitate

Vrei sa te joci, sa te distrezi, sa relationezi cu oameni cu preocupari similare cu ale tale, vrei sa ai parte de surprize placute si incitante si, in acelasi timp, sa gasesti raspunsuri la intrebarile tale si sa-ti identifici problemele, sa vezi cum poti sa le rezolvi si sa iesi chiar din situatii fara cale de scapare?

S-ar putea enumera multe beneficii intre care si dezvoltarea intuitiei, a imaginatiei, a creativitatii, a cunostintelor de comunicare armonioasa, a spiritului de cooperare si compasiune. Dar cel mai important lucru este ca in timpul intalnirii te distrezi intr-un mod cat se poate de original, ai parte de surprize inedite si TE VEZI SI TE CUNOSTI PE TINE INSUTI/INSATI ASA CUM NU AI MAI FACUT-O NICIODATA INAINTE.

Asa ca acceptati provocarea Alinei! :)

Ne vedem luni, 25 ianuarie, @British (biblioteca British Council) – Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica. Vom incepe la ora 18:00 fix, asa ca va rugam sa veniti din timp (10-15 minute inainte). Intalnirea dureaza aproximativ o ora si 30 de minute, maxim o ora si 45 de minute. Locurile sunt limitate la 20 de participanti (primii care se inscriu).

Toate detaliile despre intalniri, despre procedura de inscriere si tot ce trebuie sa stie participantii, le veti gasi in documentul dedicat participantilor.

Inscrieri pentru Empower Live! 25 ianuarie: INSCRIERI INCHISE

Toate locurile au fost ocupate.

Lista de participanti:
1-2. Ileana Vladut (plus o persoana)
3. George Adrian Trifan
4. Mihaela Andreea
5. Irina Maracineanu
6-7. Alexandru Constantinescu (plus o persoana)
8. Anca Niculae
9. Monica Tarta
10. Sorin Buturugeanu
11-12. Anamaria Ionitoaei (plus o persoana)
13. Raluca Simona Uluiteanu
14-15. Catalina Dumitrescu (plus o persoana)
16. Brandusa Gheorghe
17. Cristina Marin
18. Daniela Seder
19-20. Renela Diaconescu (plus o persoana)

In asteptare (vor fi invitati sa participe daca se retrag persoane din lista de mai sus): Dumi Barac (plus 1), Ana-Maria Antonescu (plus 1), Corina Ghioca (plus 1), Narcisa Mariana Natea, Alexandru – Marian Dochia, Victoria-Corina Caragea (plus 1)… si alte 13 persoane….

In 24 de ore am avut peste 40 de inscrieri. Vom vedea cum putem repeta aceasta intalnire, cererea a fost foarte mare.

Atentie: toti participantii confirmati (lista de 20) sunt obligati sa anunte cu cel putin 48 de ore inainte de intalnire daca nu mai pot ajunge la intalnire, pentru ca noi sa putem anunta persoanele care sunt in asteptare. Daca nu ne vor anunta atunci ei pierd dreptul de a participa la urmatoarea intalnire din program (valabil INCLUSIV pentru invitatii celor care au completat formularul!).

Click Here to Leave a Comment Below 3 comments