Acasa » Empower Live! 5 iunie: culorile in vestimentatia feminina

Empower Live! 5 iunie: culorile in vestimentatia feminina

Dupa intalnirile dedicate vestimentatiei si atitudinii masculine, este timpul sa raspundem si doamnelor si domnisoarelor cu un eveniment despre vestimentatia feminina la Empower Live! #27 in Bucuresti.

5 iunie, Luminita Tomescu despre culorile in vestimentatia feminina

GIRLS ONLY!

Sambata reprezentantele sexului frumos (si puternic) vor putea sa afle informatii pretioase despre impactul culorilor in vestimentatie, totul particularizat pe vestimentatie feminina.

Veniti cu multe intrebari pentru Luminita. Va pregatim si un training de vestimentatie si personal branding feminin din toamna, asa ca profitati de ocazie pentru a vedea ce informatii pretioase are Luminita.

Luminita Tomescu este autor permanent Empower, a scris pentru noi aproape 30 de articole. Este absolventa a Facultatii de Textile din cadrul Universitatii Tehnice Iasi, a unui curs intensiv de design vestimentar al Institutului de Moda Burgo din Milano si de curand a Academiei de make-up profesional Kruger Brent.

Ne vedem sambata, 5 iunie, @British (biblioteca din sediul British Council Romania) – Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica. Vom incepe la ora 14:00 fix, asa ca va rugam sa veniti din timp (15 minute inainte). Intalnirea dureaza aproximativ o ora si 30 de minute. Asa cum stiti locurile sunt limitate la 20 de participanti (primii care se inscriu in formularul de mai jos).

Toate detaliile despre intalniri, despre procedura de inscriere si tot ce trebuie sa stie participantii, le veti gasi in documentul dedicat participantilor.

Inscrieri pentru Empower Live! 5 iunie: INSCRIERI INCHISE

Toate locurile ocupate.

Lista de participanti:
1. Rodica Balasa
2. Magdalena Zander
3. Alina Tanase
4. Anca Ioana
5-6. Adriana Daniela Serban
7. Brandusa Gheorghe
8. Ana-Maria Antonescu
9-10. Lidia Neagu
11. Mihaela Blaga
12. Maria Claudia Hobeanu
13-14. Oana Stanica
15. Loredana Simedre
16. Voichita Todor
17. Carmen Hutu
18-19. Andreea Lucia Balan
20. Alina Mariana Orceag

Pe lista de asteptare: Anca Niculae si Cristina Nisipeanu.

Atentie: toti participantii confirmati (lista de 20) sunt obligati sa anunte cu cel putin 48 de ore inainte de intalnire daca nu mai pot ajunge la intalnire, pentru ca noi sa putem anunta persoanele care sunt in asteptare. Daca nu ne vor anunta atunci ei pierd dreptul de a participa la urmatoarea intalnire din program (valabil INCLUSIV pentru invitatii celor care au completat formularul!).

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!