Acasa » Empower sustine Bucharest Summer University

Empower sustine Bucharest Summer University

Empower sustine o initiativa a Academiei de Studii Economice Bucuresti dedicata studentilor: Bucharest Summer University 2010. Este o scoala de vara cu traditie deja.

Pe 8 august 2010, Academia de Studii Economice din Bucuresti, prin intermediul Senatului Studentesc, va deschide portile scolii de vara oficiale, Bucharest Summer University 2010.

Desfasurandu-se in perioada 8-22 august 2010, scoala se afla deja la cea de-a VI-a editie si are ca principal obiectiv dezvoltarea perspectivelor participantilor prin dialog si dezbateri cu specialisti din mediul academic si cel de afaceri. De la an la an, evenimentul a fost apreciat ca fiind unul de calitate, din punct de vedere al numarului de participanti si al tarilor reprezentate.

Editia din acest an abordeaza tema: „Risc și securitate in lumea globala” si isi propune sa familiarizeze cei 55 participanti cu conceptele de securitate nationala si internationala, rolul riscului si securitatii in evolutia catre o lume globala, schimbarile economico-sociale care pot duce la noi paradigme ale riscului si securitatii, metodele de prevenire si transfer al riscului, raportul riscuri calculate – riscuri intamplatoare in procesul globalizarii, cuantificarea riscului pierderii identitatii individuale si/sau culturale ca rezultat al globalizarii.

Scoala de vara a Academiei de Studii Economice inseamna pentru participantii romani si straini oportunitatea de a cunoaste oameni din diferite regiuni ale lumii si familiarizarea cu aspecte ale culturii romanesti, dar si actiuni distractive, petreceri, excursii si seri culturale menite sa ofere un cadru favorabil pentru interactiune si comunicare.

Detalii complete despre burse, tipurile lor si cum puteti sa le accesati gasiti pe siteul oficial Bucharest Summer University.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!