Acasa » Empower Live! Bacau 21 martie: comunicarea dincolo de cuvinte

Empower Live! Bacau 21 martie: comunicarea dincolo de cuvinte

Intalnirea Empower Live! #5 din Bacau este dedicata comunicarii.

Bacau, 21 martie, Liviu Vasilache

Comunicarea, dincolo de cuvinte!

Oamenii au impresia ca daca pot sa vorbeasca, stiu sa si comunice. Comunicarea are o multime de intelesuri, o multime de scopuri si cam tot atatea metode de exprimare si manifestare. Nu exista o definitie concreta a comunicarii, insa putem vedea comunicarea ca transmiterea intentionata sau nu a datelor, a informatiei.

Oricine a vazut un „super-comunicator” conducand un proces de comunicare stie ce inseamna expresia „a-si pune intreaga atentie in functiune” sau a fi empatic. Aceasta intalnire iti ofera un nou prilej de a aduce in discutie acest element important din viata ta: comunicarea, constientizand atent care sunt actiunile tale concrete in acest domeniu.

Liviu Vasilache este trainer, terapeut si Presedinte al Asociatiei Romane pentru Dezvoltare Personala. A sustinut cursuri de invatare si rapida si workshop-uri de comunicare si motivare in mediul business. Este Master Practitioner NLP, a predat in mediul universitar Dreptul Comercial si Dreptul Proprietatii Intelectuale. Este maestru pe multiple tehnici de purificare si echilibrare a energiilor corpului.

Coordonate eveniment

Loc, data: Sala Senatului din cadrul Universitatii „Vasile Alecsandri” din Bacau (Calea Marasesti 157), vineri, 21 martie, ora 17:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Sala Senatului este in corpul nou, de la poarta in stanga (pentru detalii se poate intreba portarul). Va rugam sa veniti din timp (15 minute inainte). Intalnirea dureaza doua ore.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

Inscrieri pentru Empower Live! Bacau 21 martie

Inscrieri inchise, toate locurile ocupate!
Facem o exceptie si invitam 31 de persoane pentru a permite accesul mai multor participanti!

Lista de participanti Bacau, 21 martie 2014:
1. Razvan Constantin Popovici
2. Ciprian Bejenaru
3-4. Andreea Hutu (plus o persoana)
5-6. Radu – Marian Botez (plus o persoana)
7. Corina Pista
8. Alexandru Olariu
9. Mihai Butucaru
10-11. Burca Bernaveta (plus o persoana)
12-13. Monica Vulpe (plus o persoana)
14-15. Baston Nicoleta Gabriela (plus o persoana)
16-17. Bogdan Stefan Stoica (plus o persoana)
18. Cristina-Mihaela Solomon
19-20. Tinuca Marga (plus o persoana)
21-22. Tania Coseraru (plus o persoana)
23. Ionut Negoias
24-25. Andreea Stratulat (plus o persoana)
26. Mihaela Hudici
27-28. Toderita Mihaela (plus o persoana)
29. Ionascu Catalin
30-31. Silvia Radulescu (plus o persoana)

Va asteptam!

Pe lista de asteptare (vor fi invitati daca se retrage cineva): Claudiu Busteaga (plus o persoana), Lorena Radulescu (plus o persoana), Cristina Ignat

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!