Acasa » Empower Live! Brasov 16 decembrie: rostul nostru si sansa schimbarii

Empower Live! Brasov 16 decembrie: rostul nostru si sansa schimbarii

La intalnirea Empower Live! #2 din Brasov discutam despre rostul nostru si sansa schimbarii.

Brasov, 16 decembrie, Ionut Margin si Daniel Adrian Dorofte

Rostul nostru in lumea de azi si sansa schimbarii, a unui nou inceput

Noi suntem niste fiinte foarte complexe, pline de aspiratii si idealuri. Echilibrul deplin poate fi concretizat abia dupa ce stii care este rostul tau ca fiinta in lumea de acum, in contextul in care traiesti, in familia pe care o ai, in neamul in care te-ai nascut.

Dar nu toti ne gasim de la inceput locul, nu toti ne vedem asa cum suntem, nu toti nimerim calea. Avem insa sansa schimbarii si chiar sansa unui nou inceput, important este sa fim receptivi la semnalele pe care toti ni le trimit.

Venim in lume cu zestrea unor talanti, unul, doi sau mai multi. Crestem dorind sa-i descoperim si sa-i inmultim. Cautam sa ne cunoastem, sa ne pretuim talantii si sa-i inmultim, dar nu doar spre folosul nostru.

Intr-o seara de iarna, o poveste adevarata despre cautarea unui drum si aflarea Caii, despre dorinta de cunoastere si aflarea Adevarului, despre ratacire si intoarcere. Un punct de vedere ortodox despre dezvoltarea personala.

Toate aceste aspecte te invit sa le discutam si sa le abordam impreuna, astfel incat, in cadrul acestei intalniri sa gasim raspunsurile la intrebari precum:

  • Putem vorbi despre Dumnezeu si dezvoltare personala?
  • Nu sunt oare poruncile lui Dumnezeu niste limite rigide, nu cumva ne incadreaza ele in niste tipare procustiene?

Haideti sa prindem radacini impreuna, si sa ne identificam rostul, ca sa stim pentru ce luptam si ce arme avem in faurirea noastra deplina.

Ionut Margin este Preot Paroh al Bisericii Ortodoxe Romane Adormirea Maicii Domnului din Brasovul Vechi si Daniel Adrian Dorofte este inginer.

Coordonate eveniment

Loc, data: Libraria „St. O. Iosif” (Str. Muresenilor nr. 14, Brasov, in apropiere de Piata Sfatului, harta aici), marti, 16 decembrie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Intalnirea dureaza maxim doua ore.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

Inscrieri pentru Empower Live! Brasov 16 decembrie

Avem 25 de locuri, acces gratuit.
Pentru a prinde un loc, inscrie-te chiar acum folosind acest formular.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!