Acasa » Empower Live! Bucuresti 10 decembrie: cum comunicam cu oamenii dificili

Empower Live! Bucuresti 10 decembrie: cum comunicam cu oamenii dificili

Empower Live #63 in Bucuresti este o intalnire unde vom discuta cum comunicam cu oamenii dificili.

Bucuresti, 10 decembrie 2011, Claudia Doanta

Cum comunicam cu oamenii dificili?

Zilnic avem de-a face cu oameni grosolani, furiosi, agresivi, insistenti. Acestia sunt oameni cu care ne este foarte greu sa comunicam, comportamentul lor este suparator, iar interactiunea cu ei este obositoare. Ajungem acasa epuizati din cauza ca toata ziua a trebuit sa facem fata unor astfel de oameni. De cele mai multe ori acesti oameni dificili ne sunt colegi, sefi, subordonati, clienti, prieteni sau rude.

Nu-i putem evita, nu-i putem schimba. Dar ce putem face? Vom invata impreuna cum sa ne controlam starile de spirit pentru a nu le permite acestor oameni dificili sa ne transmita sentimentele lor negative si sa ne strice ziua.

Ne propunem ca in cadrul acestei sesiuni de training interactive sa va prezentam exemple practice despre cum trebuie sa reactionati in anumite situatii. De asemenea, suntem curiosi sa aflam exemplele voastre personale, sa ne povestiti cum v-ati descurcat in anumite situatii si sa invatam unii de la ceilalti cum sa ne imbunatatim anumite aptitudini interpersonale, astfel incat sa comunicam mai eficient cu oamenii dificili.

Nu va promitem ca dupa acest training nu veti mai reactiona exagerat in comunicarea cu oamenii dificili, insa va asiguram ca va vom ajuta sa constientizati cat de important este sa va controlati reactiile in situatii mai putin placute si va vom da cateva tips&trics despre cum puteti face acest lucru. Veti vedea ca, in urma unei dupa-amieze placute si relaxate pe care o veti petrece cu noi, veti descoperi anumite exercitii care va pot ajuta sa va schimbati perspectiva asupra comunicarii cu oamenii dificili.

Claudia Doanta este Account Manager la Chelgate Romania. Are experienta si practica in PR, in organizarea de evenimente si relatii cu media, cat si experienta in domeniul proiectelor finantate din fonduri europene.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), sambata, 10 decembrie, ora 14:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza o ora si 45 de minute, maxim doua ore.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 10 decembrie

Inscriri inchise, toate locurile ocupate.

Lista de participanti – sunt invitati sa vina:
1-2. Reta Filip (plus o persoana) (MEMBRU EMPOWER – prioritate!)
3-4. Alina Burca (plus o persoana)
5-6. Anca Scemtovici (plus o persoana)
7. Oana Dobre
8. Alina Balasoiu
9-10. Raluca Dima (plus o persoana)
11-12. Oana Erimia (plus o persoana)
13-14. Lucian Hincu (plus o persoana)
15. Dumitru Catalin Beres
16. Alex Berdila
17-18. Simona Croitoru (plus o persoana)
19. Luminita Lutu
20. Enache Zarafu
21-22. Miorita Videanu (plus o persoana)
23-24. Ana-Maria Rosie-Kica (plus o persoana)
25. Cristina Marin

Pe lista de asteptare mai sunt si alte persoane care vor fi invitate doar daca se retrag participanti.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

  1. As dori sa fiu trecuta si eu pe lista de asteptare pt ca imi doresc mult sa particip, daca se va putea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!