Acasa » Empower Live! Bucuresti 10 septembrie: decizia – poate fi imbunatatita?

Empower Live! Bucuresti 10 septembrie: decizia – poate fi imbunatatita?

La intalnirea Empower Live #57 in Bucuresti avem o continuare a intalnirii despre decizii facilitata de Andreea Ganga.

Bucuresti, 10 septembrie 2011, Andreea Monica Ganga

Decizia: poate fi imbunatita?

Ca orice activitate, si decizia poate fi exersata pentru a-i creste eficienta. Exersarea mai are un beneficiu: poate creste numarul de decizii corecte. Sigur, decidem zilnic – si aveti dreptate, dar cand v-ati analizat ultima data procesul de decizie pentru a va identifica sursele voastre „favorite” de eroare?

Prin exersarea unei astfel de analize, care acompaniata cu dorinta de a aplica cele invatate, va aduce un plus calitativ in procesele voastre decizionale. Si cine nu-si doreste sa evite regretele si toate acele sentimente negative care apar cand se dovedeste ca decizia luata a fost una gresita?

Intalnirea, la care va invitam sambata, va fi una in care ne vom juca cu situatii ipotetice, studii de caz si vom purta discutii pe marginea procesului de luare a deciziilor.

Andreea Monica Ganga este psiholog cu experienta vasta in domeniul HR. Andreea are competente in psihologia muncii si formari multiple in Psychological Profiling. Are expertiza in selectie si recrutare, analiza muncii si formarea echipelor, ajutand oamenii si echipele sa ia deciziile potrivite.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), sambata, 10 septembrie, ora 14:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza o ora si 45 de minute, maxim doua ore.

Numar participanti: Maxim 20 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 10 septembrie

Inscrieri inchise, toate locurile ocupate.

Lista de participanti:
1. Andreea Nica
2-3. Oana Andreea Erimia (plus o persoana)
4-5. Anca Petruca (plus o persoana)
6. Cristian Andrei Lefter
7. Marian Dumitru
8-9. Lavinia Ion Bujor (plus o persoana)
10. Ramona Ursu
11. Mariana Nancu
12. Adelin Olar
13-14. Oana Maria Pintrijel (plus o persoana)
15. Liviu Grandl
16. Loredana Iulia Cojocaru
17. Elena Alexandra Parlogea
18. Andreea Ileana Mihailescu
19-20. Stefania Dumitrache (plus o persoana)

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

2 răspunsuri

  1. Am participat prima data la Empower Live si mi-a placut foarte mult. A fost practic si o atmosfera relaxata si intr-un timp scurt am invatat multe despre decizii. Multumesc si sper sa mai ajung si alta data :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!