Acasa » Empower Live! Bucuresti 11 martie: dezvoltarea inteligentei emotionale

Empower Live! Bucuresti 11 martie: dezvoltarea inteligentei emotionale

Ne apropiem de editia 100 a Empower Live! in Bucuresti. Luni avem intalnirea cu numarul 93.

Bucuresti, 11 martie, Zoia Zarnescu

Primii pasi in dezvoltarea inteligentei emotionale

Mai intai au fost emotiile. Apoi a aparut inteligenta emotionala. Despre inteligenta emotionala se vorbeste numai de bine. S-au facut si cercetari statistice din care a reiesit ca inteligenta emotionala este de doua ori mai importanta decat abilitatile tehnice sau intelectuale.

Simplu spus, inteligenta emotionala se refera la intelegerea si gestionarea emotiilor pentru a crea relatii armonioase cu cei din jur. Cu toate astea emotiile fac parte din viata noastra in fiecare zi si auzim adesea in jurul nostru expresii ca „M-a enervat prea rau, n-am putut sa ma abtin”, „Nu pot sa vorbesc in public pentru ca sunt prea emotiv”, „Imi tremura vocea de emotie”.

Ce putem sa facem in mod concret, practic, pentru a ajunge la acea intelegere a emotiilor si, mai ales, la gestionarea lor intr-o maniera inteligenta?

Primul pas este constientizarea emotiilor, fara de care nu putem ajunge la mult dorita stapanire de sine. Pentru a face concret primii pasi in contientizarea emotiilor proprii, va invitam luni sa invatam practic aceasta limba straina – inteligenta emotionala – pe care o vorbim zilnic, dar nu o intelegem.

Zoia Zarnescu este formator CNFPA, LAB Profile consultant si trainer experimentat, specialist în programe de tip Soft Skills. Cu ajutorul inteligentei emotionale si a schimbarii generative, Zoia ii ajuta pe cei care nu au curaj sa-si deschida aripile la inceput de drum, pe cei care cred ca sunt controlati de emotiile lor si pe cei care isi doresc sa-si recapete increderea in ei insisi..

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), luni, 11 martie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 11 martie

Inscrieri inchise!

Lista de participanti:
1. Simona Tecsan – membru Empower, prioritate!
2-3. Mihai Savin (plus o persoana)
4. Iuliana Paun
5. Angela Bulz
6. Cristina Ghiveciu
7-8. Catalin Chirilescu (plus o persoana)
9. Liliana Oana Cuzub
10. Elena-Laura Tencaliuc
11. Adrian Butu
12. Daniela Nastase
13. Mihai Sandu
14. Maria Gheorghiu
15. Ionut Huzum
16. Cristina Vladescu
17. Elena-Ruxandra Stancu
18. Andreea Elena Ionescu
19. Victor Duica
20. Anina Goia
21. Anisoara Enache
22-23. Alexandru Catalin Nicolae (plus o persoana)
24-25. Ileana Vasile (plus o persoana)

Va asteptam!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!