Acasa » JobShop 2013

JobShop 2013

Empower va recomanda un eveniment special dedicat studentilor (si nu numai).

Organizatia studenteasca BEST Cluj-Napoca organizeaza in perioada 18-21 martie cea de-a XIX-a editie JobShop, evenimentul national de cariera prezent in patru mari centre universitare din Romania: Brasov, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.

JobShop este unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen si isi propune sa reuneasca trei mari entitati: studentii, universitatea si companiile, facand astfel posibil schimbul pertinent de informatii.

Scopul principal este de a oferi studentilor cunostintele si informatiile necesare pentru un start in cariera, iar companiilor participante oportunitatea de a interactiona direct cu mii de tineri care au astfel posibilitatea de a-si gasi oferte de practica, intershipuri sau chiar joburi in propriul domeniu.

Anul acesta in Cluj-Napoca vor fi prezente peste 20 de companii, printre care ISDC, Microsoft sau UMT. Pe langa zilele de stand, JobShop cuprinde si activitati precum traininguri pentru studenti sustinute de persoane specializate, prezentari de companii, vizite la sediile companiilor, intalniri cu reprezentanti ai firmelor participante sau prezentarea unor cariere de succes. Un eveniment special in cadrul JobShop este BACo – BEST Academics and Companies, in cadrul caruia reprezentanti ai Universitatii Tehnice, ai companiilor si ai studentilor se reunesc pentru discutii de ordin academic.

Pentru detalii complete despre eveniment, va invitam pe siteul proiectului.

Organizatorii va asteapta cu drag!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!