Acasa » Empower Live! Bucuresti 14 decembrie: leadership la mijlocul organizatiei

Empower Live! Bucuresti 14 decembrie: leadership la mijlocul organizatiei

Intalnirea Empower Live! #112 este facilitata de Gabi Pascal si este dedicata leadership-ului.

Bucuresti, 14 decembrie, Gabi Pascal

Leadership la mijlocul organizatiei

Leadership-ul sau arta conducerii oamenilor este, nici mai mult nici mai putin decat, arta de a influenta oamenii cu integritate. Cand vorbim despre leadership ne gandim la cei din varful ierarhiei, insa cei mai multi lideri dintr-o organizatie nu se afla la varful ei, ci la mijlocul ei. Poti fi un lider influent la mijlocul organizatiei intelegand principiile influentarii atat in plan orizontal (colegii de la acelasi nivel) cat si in plan vertical (superiorii si subordonatii).

Presiunea si dinamica liderilor la mijlocul organizatiei este diferita si se manifesta in mare parte prin indeplinirea in acelasi timp a functiilor de management cat si a functiilor de leadership.

La intalnirea Empower Live! de sambata vom discuta, utilizand exemple concrete, despre:

  • cele 5 trepte ale leadershipului;
  • care sunt provocarile liderilor de la mijlocul organizatiei;
  • instrumentele utilizate de liderii de la mijlocul organizatiei;
  • leardership pe verticala si pe orizonatala.

Veniti cu experientele personale si intrebari!

Gabi Pascal este project manager si consultant in dezvoltare organizationala, decizii executive si leadership. Gabi are o experienta de 14 ani in managementul proiectelor si formarea de echipe. Absolvent al Facultatii de Teologie, Iasi, Master in Managementul Proiectului international (SNSPA Bucuresti), Gabi are studii recente in Executive Decisions (Cornell University, USA) si Organizational Leadership (DePaul University, USA). Lucreaza din 1997 in zona organizatiilor non-profit (ONG) si este Vicepresedinte al Empower.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), sambata, 14 decembrie, ora 14:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 14 decembrie

Inscrieri inchise.

Lista de participanti:
1-2. Anamaria Alinei (plus o persoana)
3. Adriana Mihai
4. Anca Preoteasa
5. Anisoara Enache
6. Stefan Panaitiu
7. Luiza Dirmon
8. Veronel Guiman
9-10. Cristina Nicolai (plus o persoana)
11. Gabriel Nita
12. Aura Statina
13. Angelica Caliman
14. Andrei Gavrilescu
15. Simona Chiriacescu
16. Mihaela Nadolu
17. Cristian Craila
18. Mihaela Furtuna
19. Geanina Percu
20-21. Larisa Versescu (plus o persoana)
22-23. Cristian Petre Moldovan (plus o persoana)

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!