Acasa » Meritele voluntariatului vor fi premiate la Gala Nationala a Voluntarilor

Meritele voluntariatului vor fi premiate la Gala Nationala a Voluntarilor

Suntem alaturi de Federatia VOLUM, ca membri si parteneri, in efortul lor de a premia voluntarii din Romania si de a promova tot ce inseamna voluntariat in tara.

Gala Nationala a Voluntarilor, 12 decembrie 2013 in Bucuresti

Federatia VOLUM si partenerii sai pregatesc seara de premiere a meritelor voluntariatului din Romania, in cadrul singurei competitii nationale care ofera recunoastere publica rezultatelor voluntarilor, proiectelor de voluntariat, coordonatorilor de voluntari si centrelor de voluntariat din intreaga tara.

In 12 decembrie la Arenele BNR din Bucuresti va avea loc cea de-a treia editie a Galei Nationale a Voluntarilor, o seara de Gala cu tema sportiva, care isi propune sa aduca in prim-plan rezultatele voluntariatului din Romania sub forma unei Olimpiade a Voluntarilor. Seara de gala va include o expozitie sportiva realizata cu ajutorul Ministerul Tineretului si Sportului si a 10 Federatii Sportive din Romania.

In perioada 17 octombrie-12 noiembrie 2013 organizatii neguvernamentale, institutii publice sau companii care si-au implicat angajatii in activitati de voluntariat prin intermediul organizatiilor neguvernamentale, au putut realiza nominalizari pentru cele 4 categorii si 22 de sectiuni ale competitiei.

Cele peste 250 de nominalizari primite au fost ulterior analizate de experti externi ai Federatiei VOLUM, si au fost alesi 100 de finalisti pentru toate sectiunile din concurs. Lucrarile finaliste sunt jurizate in aceasta perioada de catre cei 33 de membri ai juriului, conform criteriilor si a regulamentului facute publice pe site-ul competitiei.

Din juriu fac parte reprezentanti ai institutiilor publice, companii, institute sau organizatii neguvernamentale cu expertiza in domeniile jurizate. Printre acestia ii regasim pe Raed Arafat (Secretar de Stat in Ministerul Sanatatii si Ambasador al Voluntariatului in Romania), Codrin Scutaru (Secretar de Stat in Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice), Cristian Cosmin (Secretar de Stat in Ministerul Tineretului si Sportului), Claudiu Lucaci (Director al Stirilor TVR), Marius Manole (Actor si Ambasador al Voluntariatului in Romania), Gabriela Szabo si multi altii.

Gala Nationala a Voluntarilor este un eveniment anual care ofera un loc de cinste voluntarilor din Romania o binemeritata recunostere publica a oamenilor care daruiesc in mod constant din timpul, energia si abilitatile lor. Mai multe informatii privind regulamentul, criteriile de jurizare, precum si conditiile de nominalizare sunt disponibile pe website-ul competitiei www.galavoluntarilor.ro.

Empower si Federatia VOLUM multumesc cu aceasta ocazie tuturor celor care au participat ca voluntari in programele organizatiilor din Romania!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!