Acasa » Empower Live! Bucuresti 14 mai: imagine si promovare personala online

Empower Live! Bucuresti 14 mai: imagine si promovare personala online

Empower Live! Bucuresti #73 este prima intalnire din anul 4 al proiectului Empower Live! din Bucuresti.

Bucuresti, 14 mai, Iulia Bertea

Imagine si promovare personala online

Iti doresti ca potentialii tai angajatori, clienti sau alte persoane de interes sa gaseasca informatii relevante si favorabile despre tine pe Internet. Esti constient ca, in era digitala, reputatia ta este egala cu ceea ce afiseaza Google la o cautare dupa numele tau. Stii ca exista bloguri, retele de socializare, metode si tehnici pentru a-ti construi un brand online. Dar, cu toate ca stii aceste lucruri, atunci cand te asezi la computer nu ai idee de unde sa incepi si ce sa faci concret.

Aceasta se intampla pentru ca, foarte probabil, te afli intr-una din urmatoarele doua situatii: fie te blocheaza anumite convingeri limitative, precum „Nu am nimic original de scris” sau „Nu am timp de stat pe Facebook, pentru ca eu muncesc!”, fie nu stii cum sa postezi si sa interactionezi in mediul online pentru a-ti crea o imagine coerenta.

Daca te regasesti in randurile de mai sus, vino la intalnirea sustinuta de Iulia Bertea si vei primi instrumente de baza pentru a depasi convingerile limitative si a-ti crea un mix de comunicare pe Internet adecvat personalitatii, programului si obiectivelor tale.

Iulia Bertea este consultant freelance de branding personal si autoarea blogului Cum sa gandesti ca sa te deosebesti. A lucrat peste 10 ani in management de marketing, promovare si comunicare in companii nationale. Detine un Master in Comportamentul consumatorului, certificare NLP Intensiv si „The Wealthy Mind”, precum si diploma de trainer autorizat CNFPA. Ii place sa le reaminteasca oamenilor cine sunt cu adevarat si sa-i ajute sa iasa din paradigmele de gandire care le impiedica evolutia, inlocuindu-le cu unele constructive.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), luni, 14 mai, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 14 mai 2012

INSCRIERI INCHISE. Toate locurile ocupate.

Lista de participanti:
1-2. Ramona Vintila (plus o persoana) – MEMBRU EMPOWER
3. Laura Oneata – MEMBRU EMPOWER
4. Ana Maria Marin
5. Laura Mariana Theodorescu
6. Mihai Ghita
7-8. Doina Andreea Apostol (plus o persoana)
9. Adriana Balan
10-11. Alexandru Mocanu (plus o persoana)
12. Nicoleta Pasescu
13. Cristina Mocanu
14. Niculina Jurca
15-16. Oana Stere (plus o persoana)
17. Anca Coman
18-19. Ramona Naum (plus o persoana)
20. Nicu Naum
21-22. Carmen Ceampelea (plus o persoana)
23-24. Mihaela Doican (plus o persoana)
25. Daniela Vlad

Va asteptam!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!