Acasa » Oferte speciale la Serile AS si Leadership Summit

Oferte speciale la Serile AS si Leadership Summit

Empower are placerea de a va anunta ca organizatorii Serilor AS si Leadership Summit ne-au pus la dispozitie doua oferte cu totul speciale pentru voi, cititorii si abonatii Empower!

25% reducere pentru voi la Serile AS Iasi, 11 mai

Codul de discount: AS25

Beneficiati de 25% reducere la Serile AS din Iasi, 11 mai. Daca sunteti din Iasi sau din imprejurimi, nu trebuie sa ratati acest eveniment-impact. Detalii si inscrieri pe siteul Serile AS. Codul pe care trebuie sa-l folositi este „AS25”.

15% reducere pentru voi la Leadership Summit Bucuresti, 16 mai

Codul de discount: LS15

Leadership Summit este probabil este cel mai important eveniment pe teme de leadership organizat anul acesta in Romania.

Cu o suita de speakeri renumiti: Adrian Florea, Andy Szekely, Lorand Soares-Szasz, Bogdan Comanescu si Eusebiu Burcas, foarte apreciati si iubiti de catre participantii la evenimente si cu un invitat din elita mondiala a speakerilor: Paul Martinelli, care este in acelasi timp si presedintele mondial al unei scoli de leadership care poarte numele celui mai citit autor de carti despre leadership: John Maxwell. Este vorba de John Maxwell Team.

La acest eveniment organizatorii ne-au oferit pentru voi un discount de 15%! Detalii si inscrieri pe siteul Leadership Summit. Codul pe care trebuie sa-l folositi este „LS15”.

Daca aveti nevoie de indrumare, vreti detalii suplimentare sau aveti orice altceva de transmis sau intrebat, luati legatura cu organizatorii prin Krisztina Talmács, Coordonator administrativ-logistic, telefon 0751 060 398 si email [email protected].

Va asteptam!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!