Acasa » Empower Live! Bucuresti 14 septembrie: scoala care creste Oameni de succes

Empower Live! Bucuresti 14 septembrie: scoala care creste Oameni de succes

Empower Live! #150 din Bucuresti este o intalnire speciala in care vorbim despre scoala si cum integram copiii nostri in sistemul de educatie.

Bucuresti, 14 septembrie, Adriana Mitu

Scoala care creste Oameni de succes

Scoala nu este doar locul unde copilul invata, dar si locul unde copilul isi continua dezvoltarea emotionala, locul unde invata sa gestioneze relatiile si conflictele, locul unde isi gaseste mentori printre profesorii pe care-i admira si locul unde se nasc temerile pentru diverse situatii: teama de competitie, teama de a nu fi tachinat de colegi, teama de a nu face fata unei materii, teama de a nu fi suficient de bun si asa mai departe.

Va invitam luni, 14 septembrie, sa discutam despre un nou an scolar si despre cele mai bune solutii pentru intrebarile de mai jos:

  • Cum pastram vie nevoia de cunoastere a copilului, pentru ca el sa fie auto-motivat?
  • De ce sursele de motivare exterinseca (pedeapsa/recompensa) impiedica procesul natural de invatare?
  • Ce este si ce nu este scoala?
  • Ce fel de model este parintele, respectiv dascalul?
  • Care sunt temerile cu care se confrunta scolarul si prescolarul?
  • De ce competitia dauneaza si cooperarea il ajuta pe copil?
  • Cum putem ajuta copilul sa aiba performante mai bune, tinand cont de abilitatie sale innascute?

Participantii la evenimentul Empower din data de 14 septembrie vor beneficia de un bonus special gratuit, care consta in cartea-ghid: „Scoala care creste Oameni de succes”.

Va asteptam cu drag!

Adriana Mitu este autoarea cartii „Puterea parintilor. Succesul copilului tau depinde de tine”, este trainer acreditat ANC, parenting trainer si aware parenting practitioner. In prezent se ocupa cu organizarea conferintelor ce au ca tematica parentajul, in diferite orase, conferinte destinate parintilor, cadrelor didactice si tuturor celor ce lucreaza cu cei mici. Totodata, aceasta organizeaza workshop-uri pentru dezvoltarea emotionala a copiilor. Valorile promovate sunt: iubirea, respectul si o buna comunicare. „Educatia emotionala si iubirea sunt, fara doar si poate, cele mai importante mosteniri pe care le lasi copilului tau si pe care el le va transmite mai departe”, spune Adriana.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), luni, 14 septembrie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Intalnirea dureaza maxim doua ore.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 14 septembrie

Pentru a prinde un loc, inscrie-te chiar acum folosind acest formular.

Lista de participanti – pana acum:
1-2. Marilena Viziru (plus o persoana)
3. Ionel Androne
4. Raluca Enescu
5. Cristina Ghiveciu
6-7. Mihaela Lupu (plus o persoana)
8. Valentina Lazar
9-10. Ion Paun (plus o persoana)
11. Lenuta Geicu
12. Florin Mihai
13. Diana Ionela Ciucu
14. Valeriu Stefanescu-Oancea
15. Geanina
16. Veronica Costea
17. Alexandrina Damian

Va asteptam pe toti!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!