Acasa » O carte schimba totul

O carte schimba totul

Oare cati dintre noi nu s-au gandit la un moment dat sa scrie o carte? Dar oare cati dintre noi nu au renuntat mai apoi? Si cati din acestia au inteles cu adevarat valoarea renuntarii lor? Cati dintre noi avem reprezentarea a ceea ce poate sa genereze o carte in viata autorului ei? Sau in afacerea lui… Evident, daca este o carte bine proiectata si conceputa!

In urma cu un an am avut ocazia si onoarea sa asist la un seminar de exceptie si sa cunosc un om extraordinar.

Sa incepem cu omul: Gerry Robert

Va spune ceva numele? Nici mie nu imi spunea nimic la acea vreme. Dar am aflat mai apoi ca este omul pe care se sprijina succesul lui Brian Tracy, al lui Anthony Robbins, ca este speakerul care a impartit scena cu Bob Proctor, Paul McKenna, Robert Kiyosaki, Les Brown, Bob Proctor si alte personalitati de acelasi calibru. Am spus de doua ori Bob Proctor? :) Da, vorbeste mult despre el. A invatat foarte multe lucruri de la el si pe unele le impartaseste cu bucuria celui constient de schimbarile bune pe care le poate genera in vietile celor dispusi sa asculte si sa aplice.

Gerry Robert este autor, speaker si om de afaceri de un notabil succes. Conduce de zeci de ani o editura unica in lume. Ceea ce o face speciala este modelul ei de business. Nu-l voi expune aici, insa acest model face ca eu, tu si prietenii nostri deosebiti, pasionati de cate un domeniu, sa ne putem atinge si trai visele. Gerry Robert nu ne vinde vise, ci ne ofera know-how-ul si parghiile sa le realizam noi. Iar instrumentul cu care putem opera in acest sens este o carte.

Evident ca nu este vorba despre oricare carte! Ci despre cartea ta.

Te-ai gandit vreodata sa scrii o carte? Daca da si nu ai facut-o, acum este cel mai potrivit moment si te rog sa citesti cu voce tare: CARTEA MEA SCHIMBA TOTUL! De ce totul? Fiindca o carte transforma viata autorului si a celor care o citesc. „A book is the best financial asset”, spune Gerry Robert. Mai bun decat metalele si pietrele pretioase, actiunile, imobiliarele.

Asa am ajuns la partea privind seminarul. O carte poate transforma o afacere, poate genera credibilitate si expunere media, poate aduce numerosi prospecti, poate genera cresteri ale vanzarilor.

Afla de ce autorii cu experienta spun ca „a book is not written, it is engineered” si cum o poti scrie in doar 40 de ore urmand sistemul lui Gerry Robert!

Afla cum sa te diferentiezi decisiv de competitie!
Afla cum poti sa influentezi domeniul tau de activitate!
Afla cum poti sa recrutezi talente!
Afla cum poti sa-ti cresti exponential vanzarile!

Gerry Robert revine in Romania, la Bucuresti

Acces gratuit!

Va sustine seminarul „Publish A Book & Grow Rich” din 19-21 Februarie 2016.

O sala de 800 de persoane va fi din nou plina ochi. Cu marketeri, psihologi, coachi, contabili, avocati, inventatori, medici, consultanti din alte variate domenii. Sunt cei nerabdatori sa-si realizeze visul.

Acest seminar schimba vieti, iar locurile sunt gratuite si se epuizeaza rapid. Rezerva-l acum pe al tau!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!