Acasa » Empower Live! Bucuresti 17 septembrie: gaseste jobul ideal

Empower Live! Bucuresti 17 septembrie: gaseste jobul ideal

Empower Live! Bucuresti #81 este o intalnire foarte utila pentru multi dintre noi: cum sa gasim jobul ideal.

Bucuresti, 17 septembrie, Magda Niculescu

SOS – Se cauta jobul ideal

Esti la inceput de drum si te intrebi daca iti vei gasi un job „pe sufletul tau”.
Ai cativa ani de cariera si ti se pare ca te afli intr-o fundatura.
Sau poate ai un job „ca la carte”, dar ceva-ceva ii lipseste si nu prea intelegi de ce te nu te simti implinit.

Vino la intalnire si vei avea ocazia sa intelegi mai bine:

  • Imi dau demisia! De unde vine nefericirea la serviciu si ce motive ti-ai putea formula pentru a demisiona sau nu.
  • Ce vreau de fapt? Cum sa castigi claritate in ceea ce priveste criteriile unui job ideal. Care ar fi vocatia ta, ti-ai descoperit deja una?
  • Cum sa fac pasul cel mare? Strategii de abordare si de a-ti pastra increderea fata de o miscare importanta de cariera in loc sa fii ingrijorat si defetist.

Magda Niculescu este „unul dintre cei mai cunoscuti tineri antrenori”, Forbes Romania Feb ’11. Magda detine si conduce Rise and Shine Coaching, o firma cu activitate internationala care lucreaza cu oameni de conducere in vederea optimizarii performantelor profesionale si cu persoane individuale ambitioase care isi doresc implinire maxima pe plan personal.

Este versatila si lucreaza atat cu clienti corporate cat si individuali. S-a specializat in schimbari radicale ale companiilor sau ale unor vieti individuale (Business Turnaround, Life Turnaround). Pe langa coaching ea mai scrie si faciliteaza ateliere sau training-uri pe subiecte care catalizeaza organizatii sau persoane individuale.

Amprenta ei, „coaching transformational”, reprezinta o abordare aparte de a genera rezultate importante in cei cu care lucreaza, prin dezvaluirea si activarea unor resorturi profunde care degajeaza oamenii nu doar sa se imbunatateasca pe subiectul initial, dar in ansamblu in orice activitate a lor. Rezultatele sunt foarte puternice: durabile, pregnante, pe nesimtite si generale (D.E.E.P.: Durable, Effective, Effortless, Pervasive).

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), luni, 17 septembrie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 17 septembrie 2012

Inscrieri inchise, toate locurile ocupate!

Lista de participanti:
1-2. Lavinia Ion Bujor (plus o persoana) – MEMBRU EMPOWER, prioritate!
3. Adriana Balan
4. Antonia Dascalescu
5. Irina Violeta Tuca
6-7. Luciana Nistor (plus o persoana)
8. Anisoara Enache
9-10. Cristina Gradinaru (plus o persoana)
11-12. Maria Florescu (plus o persoana)
13. Oana Stere
14. Anca Vasilescu
15-16. Monica Musca (plus o persoana)
17. Iulia Pardau
18. Viorica Valentina Dragomir
19-20. Carmen Raluca Burlacu (plus o persoana)
21-22. Nicoleta Predut (plus o persoana)
23. Diana Dragomir
24. Oana Constantin
25. Anca Preoteasa

Va asteptam!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!