Bob Proctor in Romania: oferta speciala pentru tine!

Afla de la Bob Proctor cum sa ajungi de la idee/obiectiv la rezultat pe 25 septembrie 2012 la Bucuresti! Beneficiezi de un pret special ca abonat Empower!

Oferta speciala pentru abonatii Empower

Oferta speciala pentru abonatii Empower

7 locuri la pret special pentru abonatii Empower

Ca parteneri media ai acestui eveniment am primit de la organizatori 7 locuri (Standard si VIP) la conferinta lui Bob Proctor cu un pret special: 180 Euro pentru un bilet Standard si 305 Euro pentru un bilet VIP!

Cei care se inscriu acum prin butonul de mai jos, primesc in email factura proforma cu pretul de 180 euro, respectiv 305 euro (plus TVA). Asigura-te ca esti printre primii, sunt doar 7 locuri disponibile!

Rezerva acum!

Despre Bob Proctor

Mentorul care a ajutat milioane de oameni din lumea intreaga va vorbi la Bucuresti pe 25 septembrie 2012!

Larry King, Hellen DeGeneris, Oprah Winfrey au fost gazda emisiunilor care l-au avut ca invitat special pe Bob Proctor pentru a vorbi publicului despre cum sa gandesti in rezultate. Bob spune ca majoritatea oamenilor nu se indreapta catre ceea ce isi doresc, majoritatea oamenilor se indreapta catre ceea ce cred ca pot obtine. Asta ar trebui sa puna multa lume pe ganduri.

Presa internationala il numeste pe Bob Proctor „The Master Thinker” sau „Maestrul gandirii simplificate” pentru ca in toti anii de studiu al potentialului uman, al mintii umane si al atingerii de rezultate spectaculoase el a reusit sa extraga pentru programele lui chintesenta tuturor materialelor de dezvoltare personala si profesionala. El a creat cel mai bun program de coaching in ceea ce priveste schimbarea organizationala si individuala. Toti cei care au intrat in contact cu programele lui au fost uluiti rezultate.

Iata ce spun liderii de business din intreaga lume despre acest program („Thinking into Results”):

Indiferent de ceea ce ai vazut sau auzit in materialele de dezvoltare profesionala si personala in ceea ce priveste atingerea obiectivelor dorite si indiferent de cati traineri de business sau de leadership ai vazut personal sau i-ai ascultat in webinarii, „Thinking Into Results” este cea mai redutabila, cea mai de impact si mai simpla metoda de obtinere a rezultatelor pe care ai intalnit-o vreodata.

Doug Wead, fostul Asistent Special al Presedintelui Statelor Unite, afirma despre Bob:

Zig Ziglar poate fi considerat maestru in motivatie, Mark Victor Hansen si Jack Canefield, autorii “Supa de pui pentru suflet” pot fi considerati maestrii in spunerea povestilor, Anthony Robbins poate fi considerat maestru in dezvoltarea persoanala, insa Bob Proctor este maestru in ceea ce priveste gandirea. Cand vine vorba de a sistematiza viata, nimeni nu il poate intrece.

Despre conferinta

Bob va vorbi pentru cateva sute manageri din companii, antreprenori, dar si persoane interesate de propria lor dezvoltare despre:

  • Cum sa recupereze toti banii si timpul investiti in cursuri si training-uri. (In SUA peste 60 de miliarde de dolari sunt cheltuiti anual pentru a-i ajuta pe oameni sa stie mai mult.)
  • Cum sa puna in aplicare toata informatia si cunoasterea pe care au adunat-o de-a lungul anilor returnand astfel investitiile personale sau investitiile companiei facute in instruire. La ce ajuta sa cunosti lucruri daca nu produci nici un rezultat?
  • Cum sa inceapa sa deprinda obiceiuri productive si sa nu mai piarda timpul facand lucruri care nu produc rezultate.
  • Cum sa inceapa sa faca mai mult din lucrurile pe care stiu sa le faca. Oamenii fac putine din lucrurile pe care stiu sa le faca si performeaza la jumatate din potentialul lor. Vor afla cum sa performeze aproape de 100% din potentialul lor.
  • Cum sa invete sa identifice cultura corporatiei. Corporatiile au cultura lor – modul lor de gandire. Oamenii actioneaza conform paradigmelor individuale care, puse la un loc, formeaza paradigma sau cultura organizatiei.
  • Cum sa formeze echipe de oameni ale caror paradigme/credinte vor ajuta compania sa obtina rezultate spectaculoase. Credintele limitative impartasite de majoritatea membrilor grupului vor infrana compania in atingerea succesului.

Rezerva acum! Citeste detalii!

Evenimentul este o premiera pe piata romaneasca de business deoarece gazduieste cel mai puternic si eficient program din lume in ceea ce priveste atingerea de rezultate. Scopul conferintei este de a transfera catre cat mai multi oameni si companii modalitatea de a obtine aceste rezultate si de a transforma rapoartele de vanzari si profitul in adevarate recorduri.

Acest program este extrem de potrivit pentru orice companie care urmareste obiective inalte si pentru orice persoana care isi doreste performante semnificative in business.

Acestea sunt ultimele zile de inscriere la conferinta. Profita de sansa unica de a participa la un eveniment de exceptie!

Click aici pentru inscriere la conferinta! Ai pret special ca abonat Empower!

Click aici pentru mai multe detalii despre program si beneficii!

Va asteptam!
Echipa Empower

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments