Acasa » Empower Live! Bucuresti 18 aprilie: amanarea

Empower Live! Bucuresti 18 aprilie: amanarea

Pe 18 aprilie incheiem primii doi ani de Empower Live! in Bucuresti cu intalnirea #48, intalnire in care va provocam sa discutam liber despre amanare si cum putem scapa de ea.

Bucuresti, 18 aprilie, Gabriela Marin

Amanarea

Gabriela va provoaca la o intalnire cu si despre amanare. Toti „suferim” de sindromul amanarii in diversele sale forme. Iata ca a venit momentul sa discutam despre amanare si despre cum putem sa controlam tendinta aceasta sau sa o eliminam complet.

La intalnire vom discuta si vom invata:

  • care ar fi motivele pentru care amanam de fapt lucrurile;
  • ce trasaturi de personalitate sunt in spatele amanarii;
  • cum putem scapa de amanare folosind tehnici si idei din ariile psihologiei;
  • cum gasim motive sa facem la timp ce ne propunem.

Ca de obicei, veniti cu intrebari, exemple proprii si provocari pentru facilitator si restul participantilor!

Gabriela Marin este psihoterapeut si trainer in eneagrama. Are formari in psihoterapii cognitiv-comportamentale si hipnoza ericksoniana. Este un terapeut apreciat si un expert in eneagrama recunoscut la nivel national.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), luni, 18 aprilie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza o ora si 45 de minute, maxim doua ore.

Numar participanti: Maxim 20 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 18 aprilie

INSCRIERI INCHISE.

Lista de participanti:
1. Costel Pene
2-3. Brindusa Balasa (plus o persoana)
4. Daniela Vasile
5-6. Lucian Hincu (plus o persoana)
7. Ileana Iuliana
8. Mircea Vlad Trifan
9. Mirabela Ciurla
10. Enache Zarafu
11. Eugenia Pirleci
12-13. Anabela Hani (plus o persoana)
14. Daniela Seder
15. Mihaela Negrila
16. Cristina Ghiveciu
17-18. Alexandra Popa (plus o persoana)
19. Alexandru Mocanu
20. Razvan Olaru

Pe lista de asteptare (vor fi invitati daca se retrage cineva): Emilia Cristiana Dordai, Paula Enache, Tatiana Simona Tudorache, Anca Vartolomei.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

5 răspunsuri

  1. Cred ca locurile sunt ocupate in momentul in care apare anuntul. Daca vreti sa face-ti cursuri gratis ar trebui sa aiba acces toti doritorii. Pute-ti inchiria o sala si pute-ti percepe o taxa pt asta.DACA CONTINUATI ASA SCOPUL ACESTOR INTALNIRI NU ESTE ATINS!

  2. @Gabi, multumim pentru aprecieri!

    @ADI, locurile de obicei se ocupa pana pe la ora 11:00-12:00 de dimineata. Dorim sa oferim acces gratuit pentru cat mai multe persoane, asta nu inseamna ca oferim acces gratuit in orice tip de conditii. Am putea sa facem gratuti cu 200 de oameni, dar nu asta e ideea. Daca poti si doresti sa platesti o taxa, te asteptam cu drag la trainingurile Empower Advance!

  3. Ce bine ar fi ca pe langa informatiile curente pe care ni le trimiteti zilnic sa ne anuntati despre evenimentele organizate de Empower, pentr ca sa putem avea informatia in perioada in care se mai pot face optiuni.

  4. @Ionel – pai chiar sunteti anuntati din timp, acest anunt a fost publicat pe 14 aprilie (cu 4 zile in urma).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!