Acasa » Empower Live! Bucuresti 18 iunie: creativitate in business

Empower Live! Bucuresti 18 iunie: creativitate in business

La Empower Live! Bucuresti #76 vom avea doi facilitatori care ne vor indruma in domeniul creativitatii in business.

Bucuresti, 18 iunie, Alina Andrei si Adriana Sandor

Creativitatea in business

Ce au in comun Einstein, Edison, da Vinci, Darwin si Picasso? La prima vedere, am fi tentati sa spunem ca toti au fost genii care au schimbat istoria, fie ea din punct de vedere stiintific sau cultural. Ei bine, din punctul nostru de vedere, cu totii au in comun creativitatea si felul in care ei s-au folosit de aceasta pentru a genera inventii si evolutii.

In business, sa fii primul care se gandeste la o anume idee, sa te gandesti la ceva ce nimeni nu s-a gandit pana atunci si sa vezi lucrurile alftel decat ceilalti, poate fi o adevarata reteta a succesului. Oricat de frumos suna, orice idee are nevoie de o puternica filosofie de business si o anumita strategie pentru a putea ajunge o afacere.

Cum se naste o idee in business? Strategie, time management, noroc? Da, contine toate aceste ingrediente!

Pentru a nu te complace in a fi doar un iubitor de idei, te invitam sa lucrezi la implementarea conceptelor ce iti duc creativitate la nivelul maxim de operare. Te ajutam sa dezvolti un plan ce ii va permite creativitatii sa infloreasca si sa colaboreze strategic cu alte idei.

Alina Andrei este trainer intern in cadrul firmei Proiect Conta Plus. Este o fire puternic orientata spre sfera comunicarii, a networking-ului, a inovatiei, insa, in completarea caracterului usor boem, dispune de o suficienta doza de atitudine analitica si structurata pentru a da o forma concreta ideilor ei.

Adriana Sandor este trainer intern in HP, fiind pasionata de creativitate. Este de parere ca fiecare dintre noi are o doza mai mare sau mai mica de creativitate. Scopul ei in cursurile livrate este de a descoperi prin metodele si tehnicile folosite creativitatea in fiecare dintre participanti.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), luni, 18 iunie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 18 iunie 2012

INSCRIERI INCHISE, toate locurile ocupate.

Lista de participanti:
1. Andreea Anca Rogojanu – MEMBRU EMPOWER
2. Gina Pirleci – MEMBRU EMPOWER
3-4. Ramona Vintila (plus o persoana) – MEMBRU EMPOWER
5-6. Lavinia Ion Bujor (plus o persoana) – MEMBRU EMPOWER
7. Adrian Faur
8-9. Oana Stere (plus o persoana)
10. Adriana Nicolau
11. Alina Barcan
12. Enache Zarafu
13-14. Oana Erimia (plus o persoana)
15. Ana-Maria Nechita
16. Andreea Ghinea
17. Ari Haiduc
18. Laura Mogos
19-20. Mihaela Doican (plus o persoana)
21-22. Letitia Maria Tudorin (plus o persoana)
23-24. Alexandra Mihaila (plus o persoana)
25. Andra Petrica

Va asteptam!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!