Acasa » Semenic Fest, cel mai mare festival al Banatului

Semenic Fest, cel mai mare festival al Banatului

Empower va recomanda campania nationala Radio Romania „Miscarea de Sanatate” care, impreuna cu Lupo Touring si Radio Resita, lanseaza, in perioada 15-17 iunie, a doua editie a „Semenic Fest”.

Vineri, 15 iunie, Leo Iorga si Pacifica vor prefata o competitie rock cu trupe newcomers si recitaluri speciale METALLICA Real Tribute si GUNS’N ROSES by Jailbreak, iar sambata, 16 iunie, Celelalte Cuvinte si Timpuri Noi vor da startul unui maraton muzical de exceptie, care se va incheia cu doua concerte sustinute de AC&DC si QUEEN tributes bands. Duminica, 17 iunie, sute de sportivi amatori si profesionisti, de toate varstele, vor participa la un concurs de orientare in alergare si ciclism montan, la poalele muntilor Semenic, la o altitudine de aproape 1.000 de metri.

„SEMENIC FEST”, primul mare festival al Banatului, a adunat la Garana, in 2011, peste 5.000 de iubitori ai muntelui, ai muzicii de calitate si ai sportului in aer liber!

Va asteptam la editia 2012!

Pentru informatii suplimentare:
Elena Marinescu – Coordonator PR
Tel: 0756.079.559
Email: [email protected]
Radu Tudor – Coordonator Marketing
Tel: 0744.323.183
Email: [email protected]

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!