Acasa » Empower Live! Bucuresti 20 noiembrie: Carefrontation

Empower Live! Bucuresti 20 noiembrie: Carefrontation

Empower Live! editia 37 in Bucuresti este aici! Un facilitator nou pentru Empower, Marina Vasile, psihoterapeut si consilier, va sustine o intalnire despre un alt tip de „confruntari”.

Bucuresti, 20 noiembrie, Marina Vasile

Cum sa-i spun asta sefului? 12 tehnici de „Carefrontation”

Conceptul de “Carefrontation” (confruntare grijulie) a fost inventat si elaborat de catre Abe Wagner. Unul dintre cei mai cunoscuti analisti tranzactionali din domeniul organizational, Abe Wagner a dezvoltat acest concept in urma experientei de lucru cu peste 500 de companii din culture diferite.

El a realizat ca intrebarea „Cum spun asta sefului?” este una dintre cele mai frecvente pe care le-a auzit. In consecinta a dezvoltat cele 12 tehnici ca instrumente eficiente de „confruntare diplomata” si comunicare eficienta la locul de munca.

Venind la acest workshop, ai ocazia sa cunosti cele 12 tehinici, sa descoperi in mod creativ cum le poti pune in practica si sa le adaptezi unor situatii concrete cu care te confrunti.

Facilitator este Marina Vasile, psihoterapeut si consilier. Lucreaza cu Analiza Tranzactionala din 2006 in psihoterapie individuala si de grup, consiliere organizationala si training si grupuri de dezvoltare personala pentru copii. Din 2008 concepe si livreaza si training intercultural.

Ne vedem sambata, 20 noiembrie, @British (biblioteca din sediul British Council Romania) – Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica. Vom incepe la ora 14:00 fix, asa ca va rugam sa veniti din timp (15 minute inainte). Intalnirea dureaza aproximativ o ora si 45 de minute. Asa cum stiti locurile sunt limitate la 20 de participanti (primii care se inscriu in formularul de mai jos).

Inscrieri pentru Empower Live! 20 noiembrie

INSCRIERI INCHISE.

Lista de participanti:
1. Ana Caramete
2. Iuliana Ileana
3. Adriana Andrei
4-5. Carmen Bujor (plus o persoana)
6. Thetys Sasarman
7. Narcisa Natea
8-9. Roxana Avadanei (plus o persoana)
10. Elena Bristena Dabija
11-12. Adelina Dragnea (plus o persoana)
13-14. Ramona Pavel (plus o persoana)
15. Oana Dorus
16-17. Violeta Cernea (plus o persoana)
18. Mariuca Oana Constantin
19. Laura Oneata
20-21. Sorina Enea (plus o persoana)

Lista de asteptare: Anina Goia, Beatrice Hutu, Ioan Valentin Badea, Adina Cindea (plus o persoana).

Atentie: toti participantii confirmati (lista de 20) sunt obligati sa anunte cu cel putin 48 de ore inainte de intalnire daca nu mai pot ajunge la intalnire, pentru ca noi sa putem anunta persoanele care sunt in asteptare. Daca nu ne vor anunta atunci ei pierd dreptul de a participa la urmatoarea intalnire din program (valabil INCLUSIV pentru invitatii celor care au completat formularul!).

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!