Acasa » Empower Live! Bucuresti 20 octombrie: decodificarea personalitatii in 15 minute

Empower Live! Bucuresti 20 octombrie: decodificarea personalitatii in 15 minute

Intalnirea Live! cu numarul #131 in Bucuresti este o intalnire cu un subiect special: decodificarea personalitatii in 15 minute cu Analiza Grafologica, o intalnire-preview pentru trainingul din 8-9 noiembrie.

Bucuresti, 20 octombrie, Ionut Ciurea

Decodificarea personalitatii in 15 minute

Ati dorit vreodata sa intelegeti de ce actioneaza oamenii intr-un anumit fel sau vreti sa decodificati tiparele subtile de influentare in relatiile personale si profesionale? Daca da, profitati de aceasta ocazie pentru a invata de la Ionut cum sa identificati in scris cateva trasaturi de personalitate care pot face diferenta cand vine vorba de atingerea obiectivelor personale si profesionale in viata.

Din prezentare veti invata cum sa identificati 3 trasaturi cheie prin Analiza Grafologica (analiza personalitatii din scris) si ce inseamna ele in viata noastra.

Intalnirea va fi condusa in asa fel incat sa aveti timp pentru a pune intrebari despre personalitate, relatii si felul in care ne (auto)motivam. Veniti cu intrebarile pregatite pentru Ionut!

Ionut Ciurea este trainer si consultant cu o experienta de 13 ani in Analiza Grafologica si Programare Neuro-Lingvistica (NLP). De-a lungul timpului a livrat training in IMM-uri si corporatii, lucrand cu mii de oameni si ajutandu-i sa inteleaga mai bine personalitatea, dinamica echipelor si comunicarea la nivel personal si profesional. Ionut este printre primii promotori in Romania ai uneltelor de dezvoltare personala si profesionala. Este cunoscut si apreciat pentru munca sa de mii de persoane individuale si companii din diverse industrii (sanatate & pharma, industria petroliera, banci, IT&C, asset management, entertainment). Ionut este Presedinte si lider al Empower.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), luni, 20 octombrie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 20 octombrie

Lista de participanti:

1. Andreea Batca
2. Luciana Mariana Lazar
3. Raluca Uluiteanu
4. Tudor-Mihai Cioaba
5. Mihail-Alexandru Miclea
6. Raluca Otopeanu
7. Anda Raliade
8. Cristina Marin
9. Hermina Kovacs
10. Alexandra Tanasuca
11. Radu Pop
12. Irina Iordache
13. Adi Zegrea
14-15. Andra Tote (plus o persoana)
16. Victor Paraschiv
17-18. Ioana Priboi (plus o persoana)
19. Anina Goia
20-21. Iuliana Tcaciuc (plus o persoana)
22. Cristina Tapoca
23. Alin Olar
24. Geanina X
25. Mihai Catalin Vasilescu
26. Andrei-Alexandru Priboi
27. Loredana Saulea

Va asteptam pe toti!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!