Acasa » Gerry Robert: seminar gratuit de marketing

Gerry Robert: seminar gratuit de marketing

Gerry Robert, declarat de New York Times drept „cel mai bine vandut autor” pentru cartea sa, The Millionaire Mindset, va sutine pentru prima data la Bucuresti un seminar GRATUIT care va avea loc pe 12 noiembrie, la Marshal Garden Hotel. Gerry va impartasi romanilor idei si strategii de marketing descoperite si testate pe parcursul carierei sale de peste 40 de ani.

Seminarul se adreseaza atat oamenilor de marketing si vanzari, cat si tuturor antreprenorilor, expertilor in dezvoltare personala si tuturor celor care vor sa afle mai multe despre cum isi pot creste notorietatea, domina piata locala si construi un brand puternic.

Evenimentul cu participare gratuita sustinut la Bucuresti face parte dintr-o serie de seminarii pe care Gerry Robert le sustine in aceasta toamna in toata lumea. Fondatorii platformei de dezvoltare personala Born2Succeed au reusit sa adauge capitala Romaniei pe lista oraselor incluse in seria de evenimente semnate Gerry Robert, alaturi de Londra, Amsterdam, Toronto, Chicago, San Diego si Texas.

Toti participantii vor primi la finalul seminarului instrumente si materiale de marketing in valoare de peste 700 euro. Acestea constau in cursul online semnat de Gerry Robert „How to Publish a Book & Grow Rich” si acces la programul online „Fully Booked in 30 Days Challenge”, oferit de Born2Succeed, structurat in 4 module care includ tutoriale video de Facebook marketing.

Evenimentul este gratuit, insa numarul de locuri este limitat. Inscrierile la eveniment se pot face pe www.born2succeed.net/gerryrobertlive unde se gasesc si mai multe informatii.

Pentru succesul vostru!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

  1. Doresc mult sa particip la acest seminar care sigur imi va imbogatii bagajul de cunostiinte.Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!