Acasa » Empower Live! Bucuresti 21 octombrie: bagajul emotional

Empower Live! Bucuresti 21 octombrie: bagajul emotional

La Empower Live! #108 in Bucuresti vorbim despre „bagajul emotional”, despre cum trecem de la toxic la eco in ceea ce priveste emotiile noastre.

Bucuresti, 21 octombrie, Andra Dica

Bagajul emotional: de la toxic la eco

Fiecare dintre noi acumuleaza pe parcursul vietii un „bagaj” emotional construit din experiente pozitive si negative, frustrari, temeri, griji, perceptii, iar lista poate continua. Toate acestea au un impact asupra modului in care alegem astazi sa ne traim viata si a deciziilor pe care le luam. Mai mult, daca stam si analizam, exista marea posibilitate sa observam ca ne cream un „pattern emotional”.

„Bagajul” emotional ne poate impiedica sa traim o viata implinita prin toxicitatea elementelor negative pe care le poarta si din pacate, de cele mai multe ori, nu suntem constienti de acesta. Cand simtim ca lucrurile pe care le „caram” din trecut inca ne dor, inca ne ingreuneaza existenta actuala si nu putem sa ne bucuram cu adevarat de ce traim in viata cotidiana, le resimtim toxicitatea.

Obiectivele pe care vi le propun pentru intalnirea noastra sunt:

  • Intelegerea propriului „bagaj” emotional;
  • Asumarea mesajelor pe care le transmitem;
  • Asumarea trecutului in prezent, traind o viata eco.

Pregatiti-va pentru o calatorie care poate reprezenta inceputul noii voastre vieti! O viata eco! Va asteptam pentru a ne sustine reciproc in acest drum!

Andra Dîcă practica meseria de trainer din 2008. A obtinut titulatura de specialist in Stiintele Comunicarii si Relatii Publice in cadrul Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea Bucuresti. A urmat programul de masterat „Formarea Formatorilor” al Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, fiind trainer certificat ANC (CNFPA).

Proiectul „De la Viata Toxica la Viata Eco” este cel mai recent infiintat si are ca scop dezvoltarea personala a celor care iau parte la cursurile si workshop-urile organizate, prin procese de asumare si constientizare a propriei persoane. In acelasi timp, Andra colaboreaza cu diversi traineri/speakeri la inceput de cariera pentru a-i ajuta in ascensiunea lor profesionala.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), luni, 21 octombrie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 21 octombrie

Inscrieri inchise, toate locurile ocupate!

Lista de participanti:
1. Alexandra Iozu
2. Ramona Ursu
3. Liliana Popescu
4. Andrei Loiso
5-6. Daniela Dorcea (plus o persoana)
7. Andreea Raluca Dumitru
8. Cristina Ghiveciu
9. Ramona Dragan
10. Oana Manolache
11. Cristina Pavel
12-13. Ileana Vladut (plus o persoana)
14. Cosmin Florescu
15-16. Liliana Petrache (plus o persoana)
17-18. Oana Lungu (plus o persoana)
19-20. Maria Ghita (plus o persoana)
21. Oana Maria Pintrijel
22-23. Ana-Maria Antonescu (plus o persoana)
24. Cristian Petre Moldovan
25. Marius Gerald Stamate

Va asteptam!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

3 răspunsuri

  1. Ma bucur sa descopar ca si romanii sunt preocupati la modul serios de trecerea de la viata toxica la viata eco, de schimbarea bagajului emotional al oamenilor de la gindire toxica la gindire eco. Acesta este viitorul succesului unui destin. Intr-adevar oamenii sunt plini de ginduri toxice care macina pe interior si acest fapt blocheaza dezvoltarea, aduce boli si numai lucruri rele. Romania s-ar schimba radical intr-un timp record daca oamenii ar fi invatati sa treaca de la enerigiile toxice la energiile eco. Va felicit si va doresc succes. Eu voi fi unul din participantii la acest training, daca voi fi in Romania. Inca odata va felicit pentru initiativa.

  2. Mihaela, locurile se ocupa foarte repede. Deja la ora 14:00 ieri (vineri) erau toate locurile ocupate. Va trebui sa fii mai rapida. :) Multumim pentru interes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!