Acasa » Empower Live! Bucuresti 23 aprilie: scapa de amanare!

Empower Live! Bucuresti 23 aprilie: scapa de amanare!

Empower Live! Bucuresti #71 este o intalnire despre o tema care ii chinuie pe multi oameni: procrastinarea (amanarea), intalnire facilitata de Alina Buzatu.

Bucuresti, 23 aprilie, Alina Buzatu

Procrastinarea: scapa de amanare!

Tema de luni seara este procrastinarea, alegerea lui „vreau acum” in loc de „ar trebui / ar fi bine sa”. Procrastinarea este numarul unu in lista celor mai daunatori factori ai succesului. Vino la intalnirea Empower Live! cu Alina Buzatu daca ai activitati pe care le amani de luni sau ani de zile, gasesti mereu scuze pentru a nu incepe ceea ce ti-ai propus sau simti ca energia ta este consumata de tot ceea ce ai fi putut face si nu ai facut.

Veniti cu intrebarile si experientele la voi! :)

Alina Buzatu a finalizat cu distinctie scoala de coaching Noble Manhattan din UK iar in prezent este leader al grupului lunar de coaching Noble Manhattan din Bucuresti. Dupa o experienta de cinci ani in domeniul consultantei IT, a renuntat la statul de angajat in octombrie 2011, pentru a se dedica pasinii pentru coaching. In prezent, lucreza cu persoane si grupuri de persoane orientate spre obtinerea de rezultate si iesirea din zona de confort, prin coaching. A obtinut rezultate deosebite in procesele de coaching in special in trei arii: coaching pentru start-up-uri si dezvoltare de business, coaching pentru combaterea procrastinarii si coaching pentru managementului timpului.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), luni, 23 aprilie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 23 aprilie 2012

Inscrieri inchise, toate locurile ocupate!

Lista de participanti:
1-2. Ramona Vintila (plus o persoana) – MEMBRU, prioritate
3. Elena Mihaela Matei – MEMBRU, prioritate
4. Valentina Lazar – MEMBRU, prioritate
5. Simona Tecsan – MEMBRU, prioritate
6. Gabriela Isac
7-8. Monalisa Tudor (plus o persoana)
9. Ana-Maria Nechita
10. Luiza Dirmon
11. Stefan Florian
12. Gabriela Vaciu
13. Cristina Antonovici
14. Mariana Danciu
15. Dana Costache
16. Dan Alexandru Mirica
17. Carmen Bujor
18-19. Mirela Tiron (plus o persoana)
20. Oana Grosu
21-22. Mihaela Doican (plus o persoana)
23. Gabriela Codrea
24-25. Milena Gorea (plus o persoana)

Va asteptam!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!