Acasa » Empower Live! Bucuresti 23 februarie: vorbim, comunicam, dar nu ne intelegem

Empower Live! Bucuresti 23 februarie: vorbim, comunicam, dar nu ne intelegem

Empower Live! #92 in Bucuresti este inca o intalnire dedicata comunicarii, subiect atat de important pentru cei mai multi dintre noi.

Bucuresti, 23 februarie, Ofelia Neagu

Vorbim, comunicam, dar nu ne intelegem

Vorbim, avem poate impresia ca ascultam, dar la un moment dat constatam cu surprindere nu am retinut nimic din ce ne-a spus interlocutorul sau experimentam o stare de frustrare avand impresia ca nu suntem ascultati.

Ne dam seama ca incercam sa comunicam, dar celalalt nu ne intelege. Conversatia si comunicarea se pot bloca si nici macar nu ne dam seama care este motivul pentru care nu ne mai intelegem. Si surprinzator, pentru a comunica si pentru a avea o buna conversatie nu este nevoie de eforturi uriase. Este suficient sa fim atenti la cateva elemente.

Iata ce va invitam sa descoperiti (si sa experimentati prin exercitii practice) in cadrul intalnirii:

  • de unde apar blocajele in comunicare/conversatie;
  • cat de profund il ascultam pe celalalt in conversatie;
  • cum influentam non-verbal comunicarea/conversatia;
  • ce putem face pentru a facilita o buna comunicare/conversatie.

Ofelia Neagu este Life Coach (in formare Noble Manhattan), NLP Master Practitioner IANLP si trainer certificat. Are o experienta de peste 10 ani in comunicare, atat in business, cat si in sectorul non-profit. „Cred ca fiecare dintre noi poate si merita sa traiasca o viata implinita, armonioasa, echilibrata si plina de sens. Avem resursele pentru a ajunge sa traim viata pe care ne-o dorim, trebuie doar sa descoperim cum putem face acest lucru.” Mai multe informatii despre Ofelia puteti afla aici.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), sambata, 23 februarie, ora 14:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 23 februarie

Inscrieri inchise, toate locurile ocupate!

Lista de participanti:
1-2. Valentina Lazar (plus o persoana) – MEMBRU EMPOWER, prioritate
3-4. Miki Doican (plus o persoana)
5. Anisoara Enache
6. Ana-Maria Tabacu
7-8. Monica Musca (plus o persoana)
9. Elena Laura Tencaliuc
10-11. Luminita Stoica (plus o persoana)
12. Remus Mihai Dorobat
13. Iulia Bahovski
14-15. Anca Moldovan (plus o persoana)
16. Ana-Maria Panciu
17. Elena Ruxandra Stancu
18. Anne-Marie Caruntu
19-20. Florilena Boboc (plus o persoana)
21. Corina Lupu
22-23. Ana Maria Coltan (plus o persoana)
24-25. Stela Arhire (plus o persoana)

Va asteptam!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!