Acasa » Empower Live! Bucuresti 25 februarie: la inceput a fost… tacerea

Empower Live! Bucuresti 25 februarie: la inceput a fost… tacerea

Empower Live #68 in Bucuresti este o intalnire cu si despre coaching, cu si despre 4 lucruri esentiale.

Bucuresti, 25 februarie 2012, Casandra Bischoff

La inceput a fost… tacerea

Iata mesajul facilitatorului pentru voi:

Sunt coach de 4 ani si cand am ales meseria asta nu am stiut ca ma voi transforma eu mai intai – si ca aceasta trasformare este de fapt prima resursa pe care o pun in slujba celorlalti.

Am invatat multe tehnici in toti acesti ani, insa 4 lucruri (probabil cele mai simple si mai nepretentioase) mi-au schimbat structura interioara si, evident, calitatea mea ca si coach.

Si toate au pornit de la tacere.

In coaching, tacerea m-a invatat sa ii las pe oamenii din jurul meu sa isi asume responsabilitatea propriei vieti. Tacand am putut sa ascult cu adevarat. La un moment dat am inceput sa aud dincolo de cuvinte si sa observ tipare comportamentale care sustin sau blocheaza. Ascultand am inceput sa vad ca celalalt imi seamana surprinzator de mult.

Cand am inteles ca celalalt ma oglindeste, atunci intalnirea cu oamenii a devenit metoda mea zilnica lucru cu sine. Atunci au inceput sa apara sincronicitati. Iar sincronicitatile m-au invatat cum pot sa imi traiesc viata fara efort si sa invat din tot ce se intampla in jurul meu, in fiecare zi. Cum pot sa ies din tiparul meu de a trage sau de a impinge de lucruri si oameni.

Va invit sa experimentam impreuna cele 4 „instrumente”, bune de luat acasa, de practicat zi de zi, si de schimbat vieti.

Casandra Bischoff ofera coaching pentru organizatii si clienti individuali din Romania, Ungaria, Belgia si Anglia. Si-a construit propriul business de coaching in 2007, dupa o cariera de 10 ani care a inclus 5 ani de consultanta in proiecte de dezvoltare conduse de Universitatea Harvard, Banca Mondiala, Natiunile Unite sau agentii de dezvoltare ale guvernelor Marii Britanii si Statele Unite. Si-a dezvoltat abilitatile de coaching executiv si de echipa prin programe de formare din Marea Britanie (Noble Manhattan) si Franta (Metasysteme). Mai multe informatii despre proiectele ei curente si articole despre coaching & dezvoltare personala se afla la www.peak-experience.ro, casandrabischoff.wordpress.com si (in curand) www.casandrabischoff.com.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), sambata, 25 februarie, ora 14:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza o ora si 45 de minute, maxim doua ore.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 25 februarie

INSCRIERI INCHISE.

Lista de participanti:
1-2. Cristian Constantin (plus o persoana) – MEMBRU / prioritate la inscriere
3-4. Lavinia Bujor (plus o persoana) – MEMBRU / prioritate la inscriere
5. Cosmin Ficleanu – MEMBRU / prioritate la inscriere
6. Simona Tecsan – MEMBRU / prioritate la inscriere
7. Virgil Amza – MEMBRU / prioritate la inscriere
8. Iulia Florentina Preda
9. Ana Maria Petre
10. Magdalena Zander
11. Simona Spiridon
12. Adriana Balan
13-14. Iulia Boboc (plus o persoana)
15-16. Mihaela Blaga (plus o persoana)
17. Ana-Maria Nechita
18. Victor Duica
19-20. Oana Stanica (plus o persoana)
21. Andreea Dusencu
22. Madalina Berdila
23-24. Elisa Margareta Uta (plus o persoana)
25. Enache Zarafu

Va asteptam!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!