Acasa » Empower Live! Cluj-Napoca 27 februarie: de la neputinta la creatie constienta

Empower Live! Cluj-Napoca 27 februarie: de la neputinta la creatie constienta

Empower Live! #14 in Cluj este o intalnire creata pentru a ne trezi si a constientiza puterea pe care o avem la dispozitie in fiecare secunda.

Cluj-Napoca, 27 februarie 2012, Roxana Ilea

De la neputinta la creatie constienta

Din ce in ce mai multi oameni ajung in punctul in care viata se opreste intr-o gramada de suferinta, manie, pierdere, neputinta, saracie. Se destrama lumi, construite in graba, preluate din jurul nostru. Si ne intrebam de ce se intampla asta?

M-am intrebat si eu de mai multe ori in viata, la fiecare gramada, pana cand acestea s-au transformat intr-un munte a carui culme nu o vedeam. Atunci a trebuit sa ma opresc, sa recunosc ca nimic din ceea ce stiu nu ma poate duce in varful muntelui. A trebuit sa recunosc ca nu am cunostintele necesare, unelte necesare si nici pregatirea ca sa pot cuceri, cumva, acel munte.

Vreau sa stii ca, indiferent cum arata muntele tau: o boala, o relatie in care suferi, cineva drag care a plecat dintre noi, lipsa de orice fel… exista o cale ca toate acestea sa dispara. Ce trebuie sa faci? Sa cauti altundeva fata de unde ai cautat pana acum. Sa crezi cu tarie ca te poti antrena pentru muntele tau, ca el poate fi cucerit. O solutie exista intotdeauna. Ea este deja in tine, dar este criptata. Daca inveti limbajul potrivit, vei intelege de ce viata ta arata asa cum arata acum.

Roxana va invita sa faceti cunostinta cu propriul munte. :) Si sa aflati cum treceti de el!

Roxana Ilea este vorbitor motivational, scriitor, maestru Reiki. Este trainer certificat CNFPA si are experienta in domeniul formarii adultilor atat in cadrul trainingurilor destinate companiilor, cat si in cadre deschise. Roxana sustine trainguri in domeniile in care a avut la randul sau provocari: comunicare, dinamica relatiilor umane, relatii familiale (divort, relatia parinte-copil, iertare), managementul conflictelor. Mai multe despre Roxana Ilea gasiti pe www.centrul-zen.ro.

Coordonate eveniment

Loc, data: British Council Cluj-Napoca (Str. Arany Janos nr. 11), luni, 27 februarie, ora 18:00 fix. Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza o ora si 45 de minute, maxim doua ore.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Pentru intrebari/nelamuriri luati legatura cu Adela Moldovan, lider Empower in Cluj: [email protected] sau telefon 0742 212 584.

Inscrieri pentru Empower Live! Cluj-Napoca 27 februarie

Inscrieri inchise!

Lista de participanti:
1. Adriana Harangozo – MEMBRU – prioritate la inscriere
2-3. Alina Borbely (plus o persoana) – MEMBRU – prioritate la inscriere
4. Danamaria Marcu
5. Silvia Patrascu
6. Andreea Berta
7. Rares Ilea
8-9. Oana Hotima (plus o persoana)
10-11. Radu Cornel Andreica (plus o persoana)
12-13. Horatiu Daniel Suciu (plus o persoana)
14-15. Adrian Suciu (plus o persoana)
16. Alexandra Vid
17. Diana Teodora Botezan
18-19. Anca Ciobanu (plus o persoana)
20-21. Monica Diana Podar (plus o persoana)
22. Roxana Antip
23-24. Dan Ioan Dumitras (plus o persoana)
25-26. Claudia Sas (plus o persoana)

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!