Acasa » Empower Live! Bucuresti 25 mai: conflicte – pozitionari si solutii

Empower Live! Bucuresti 25 mai: conflicte – pozitionari si solutii

La intalnirea Empower Live! #146 din Bucuresti discutam despre conflicte.

Bucuresti, 25 mai, Andra Dîcă

Conflicte – pozitionari si solutii

In tot mai multe situatii ne regasim in situatii conflictuale: in trafic, in familie, in cuplu, la munca, cu noi insine. Zbaterile noastre interioare se reflecta asupra modului in care ajungem sa interactionam cu ceilalti si sa gestionam conflictele care se intampla.

Din cauza unui instinct pe care nu intotdeauna reusim sa il controlam, a unor orgolii sau temeri proprii, ajungem sa cream relatii toxice care conduc la perpetuarea unor comportamente nocive.

Intalnirea Empower Live! de luni isi propune sa va ajute sa:

  • identificati propriul stil conflictual;
  • identificati intentia in fiecare intercatiune;
  • gasiti solutii pentru gestionarea acestor situatii.

Andra Dîcă este trainer certificat ANC din 2008. A absolvit Stiintele Comunicarii, fiind absolventa a Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, din cadrul Universitatii Bucuresti, si a obtinut diploma de master urmand cursurile programului „Formarea Formatorilor” de la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, in cadrul aceleiasi Universitati. Lucreaza ca trainer de aproape 8 ani, avand experienta ca trainer in cadrul companiei Telekom Romania, atat in zona de mobil, cat si cea de fix, fiind responsabila de training pentru departamentele din Divizia Sales&Customer Care. In prezent, este trainer in cadrul companiei de colectare create Kruk Romania, unde este responsabila de departamentelor juridice. In acelasi timp, se ocupa de dezvoltarea si implementarea programelor de dezvoltare anuala, acorda suport managmentului departamentelor de care este responsabila si genereaza solutii in legatura cu obiectivele operationale.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), luni, 25 mai, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Intalnirea dureaza maxim doua ore.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 25 mai

Inscrieri inchise.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!