Acasa » Lansare carte cu bonusuri: Obiceiuri care fac toti banii

Lansare carte cu bonusuri: Obiceiuri care fac toti banii

Dupa ce a sustinut seminarii in fata a mai bine de 30.000 de persoane din toata tara, Liviu Pasat isi lanseaza cartea: „Obiceiuri care fac toti Banii”.

Este o carte pe care o recomandam cu multa placere, o carte care va face sa fiti constienti de contextul actual, de componentele care va influenteaza viata financiara si cum sa actionati ca sa aveti controlul banilor din viata voastra. Detalii despre carte gasiti pe acest link.

Pe langa informatiile pe care le aduce, cartea vine si cu bonusuri unice, ca de exemplu cateva interviuri video cu oameni cu succes cu afaceri de milioane de euro.

Bonusuri pentru voi

Bonus 1: interviuri video cu oameni de succes. Aveti interviuri cu Felix Pătrăşcanu (Managing Partner FAN Curier), Mihai Pătraşcu (CEO evoMAG), Laslo Pacso (Initiator Business Days) si Răzvan Mihai (Analist financiar). Beneficiul major este accesul la experienta castigata in de ani de zile (sintetizata in interviuri).

Bonus 2: bonusuri descrise in paginile de la finalul cartii, la capitolul de resurse recomandate. In plus, aveti acces pana vineri la inca un Bonus Special: inregistrarea seminarului „Ai un Dar! Profita de El” pe care Liviu il sustine doar in Bucuresti, in valoare de 140 lei, bonus care va fi acordat tuturor celor care fac comanda pana vineri 22 mai.

Obiceiuri care fac toti banii: comanda acum

Pagina cu descrierea cartii, beneficii si pret este aici.

Important: 10% din incasari vor merge la Fundatia Scoala de Valori.

Va recomandam sa comandati cartea cat mai repede pentru a beneficia de bonusuri. Sunt informatii foarte importante care va vor ajuta in domeniul finantelor personale.

Succes si prosperitate sa aveti!
Echipa Empower

P.S. Atentie, bonusurile sunt cu termen limita, va invitam sa cititi detaliile chiar acum!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!