Empower Live! Bucuresti 25 noiembrie: creativitatea copiilor

La Empower Live! #110 este o intalnire cu un subiect foarte interesant: cum dezvoltam armonios personalitatea copiilor nostri.

Bucuresti, 25 noiembrie, Monica Munteanu

Creativitatea copiilor: de ce si cum sa o educam?

Fiind o abilitate esentiala pentru adulti, creativitatea ar trebui dezvoltata si educata inca din stadiile incipiente ale copilariei. In schimb, ea este ingradita de monitorizarea si evaluarea constanta specifice sistemului educational, dar mai ales de presiunea sociala de a actiona intr-un anumit fel.

Acest workshop va explica cum fiecare copil este un mic artist cu o imaginatie fara limite, cum scoala inhiba creativitatea in loc sa o dezvolte si va prezenta cateva modalitati prin care noi, adultii, ne putem asigura ca le oferim copiilor cele mai bune instrumente si oportunitati pentru o dezvoltare armonioasa si completa.

Veniti pregatiti cu intrebari despre parenting, creativitate si dezvoltare personala pentru parinti. :)

Monica Munteanu este Managing Partner Kiboko, un proiect de educatie alternativa dedicat descoperirii si dezvoltarii abilitatilor copiilor.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), luni, 25 noiembrie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 25 noiembrie

Inscrieri inchise.

Lista de participanti:
1. Oana Stere – membru Empower, prioritate!
2-3. Anda Raliade (plus o persoana)
4-5. Daniela Dorcea (plus o persoana)
6. Gabriela-Georgiana Dospinescu
7. Anamaria Florescu
8. Nely Draghici
9. Anca Niculae
10. Mihaela Furtuna
11-12. Oana Andreea Zamfirescu (plus o persoana)
13. Violeta Lupu
14. Gabriela Nita

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments