Acasa » Imaginea de sine: training cu NLP si Analiza Grafologica

Imaginea de sine: training cu NLP si Analiza Grafologica

Dragii nostri, astazi va reamintim de trainingul Empower Advance cu Ionut Ciurea de pe 7 decembrie din Bucuresti dedicat imbunatatirii imaginii de sine. Ionut v-a pregatit si un articol pe care vi-l recomandam daca nu l-ati citit deja: 5 decizii simple care iti cresc imaginea de sine.

Empower Advance: training intensiv o zi

De la neputinta la incredere: tehnici si idei de crestere a imaginii de sine

Bucuresti, sambata, 7 decembrie 2013

Trainingul acesta este o experienta intensiva de o zi in care vei invata tehnici si metode concrete prin care iti poti creste stima de sine, increderea in fortele proprii pentru a gasi acea motivatie, acea putere interioara si acel sentiment ca poti face orice iti propui.

In acest training primesti acele tehnici si metode esentiale din Analiza Grafologica si NLP pe care Ionut le-a folosit in ultimii 12 ani de zile pentru a-si verifica imaginea de sine, pentru a o creste si pentru a-i ajuta pe altii sa faca acelasi lucru.

Va invitam sa cititi detalii complete despre training pe pagina dedicata. Aveti detalii si formular de inscriere. Iar daca veti citi articolul scris de Ionut, veti gasi la final si o surpriza, un discount special.

Va asteptam cu drag la training!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!