Acasa » Empower Live! Bucuresti 25 octombrie: intre antreprenoriat si job

Empower Live! Bucuresti 25 octombrie: intre antreprenoriat si job

Empower Live! 36 in Bucuresti va aduce un eveniment aparte despre antreprenoriat si cariera. Facilitator este Anca Bidian, CEO Kiwi Finance. Este o intalnire care nu trebuie ratata!

25 octombrie, Anca Bidian despre antreprenoriat si joburi

Intre antreprenoriat si job. Ce cale sa aleg?

Mai devreme sau mai tarziu fiecare dintre noi se gaseste in fata unei astfel de intrebari. Cateodata suntem nevoiti sa facem o alegere, cateodata doar cochetam cu ideea. Oricum ar fi, intrebarea este retorica pentru ca doar timpul poate valida care este raspunsul corect si alegerea justa.

Mai important este sa intrebam:
De ce sa aleg sa fiu antreprenor? sau De ce sa aleg sa fiu angajat?

Iata cateva teme de discutii pe care vi le propune Anca:

  • SWOT antreprenor si SWOT angajat;
  • diferente si asemanari intre statutul de antreprenor si cel de angajat;
  • ingrediente de succes.

Aduceti cu voi intrebari si experiente personale!

Anca Bidian este CEO la Kiwi Finance, liderul de piata in segmentul sau. Anca este antreprenor, manager si un sustinator infocat al educatiei continue. In cadrul companiei Anca se ocupa de pozitionare, business development si coordonarea mai multor departamente, printre care marketing, vanzari sau relatii cu clientii.

Inainte de infiintarea companiei, Anca a locuit in Toronto, Canada, timp de peste 7 ani, unde a lucrat ca project manager pentru Globe-Tek Corporation. Tot in Canada a infiintat compania de consultanta Actis Consulting, specializata pe probleme de legislatie canadiana si programe de studii.

Ne vedem luni, 25 octombrie, @British (spuneti la intrare ca mergeti la „Intalnirea Empower”) – Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica. Vom incepe la ora 18:00 fix, asa ca va rugam sa veniti din timp (10-15 minute inainte). Intalnirea dureaza aproximativ o ora si 45 de minute, maxim doua ore. Locurile sunt limitate la 20 de participanti (primii care se inscriu).

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 25 octombrie

INSCRIERI INCHISE. Toate locurile ocupate!

Lista de participanti:
1. Cristina Marin
2-3. Lavinia Ion Bujor (plus o persoana)
4-5. Florentina Vasile (plus o persoana)
6-7. Iuliana Ileana (plus o persoana)
8. Gabriela Vaciu
9. Oana Grosu
10-11. Luigi Brindusescu (plus o persoana)
12. Claudiu Vlas
13. Daniela Chiricioaia
14. Adrian Enache
15. Ioana Mirela Vasluian
16-17. Lazar Valentina (plus o persoana)
18. Daniela Dina
19-20. Vadim Mura

Pe lista de asteptare: Ramona Pavel, Simona Calu, Florin Ghita, Irina Savu (plus o persoana), Oana Stanica

Atentie: toti participantii confirmati (lista de 20) sunt obligati sa anunte cu cel putin 48 de ore inainte de intalnire daca nu mai pot ajunge la intalnire, pentru ca noi sa putem anunta persoanele care sunt in asteptare. Daca nu ne vor anunta atunci ei pierd dreptul de a participa la urmatoarea intalnire din program (valabil INCLUSIV pentru invitatii celor care au completat formularul!).

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!