Acasa » Empower si Feminis: parteneriat pentru voi

Empower si Feminis: parteneriat pentru voi

Avem placerea de a va anunta un nou parteneriat (media si nu numai) pe care l-am incheiat cu Feminis.ro, unul dintre cele mai cunoscute portaluri romanesti dedicate sexului frumos si puternic.

Valori comune

Ne-am bucurat sa gasim valori si credinte comune de-a lungul mai multor intalniri cu echipa Feminis.ro. Credem ca articolele de dezvoltare personala si profesionala trebuie scrise inteligent si nu doar sa fie o „lectura usoara” lipsita in mare parte de rezultat. Credem in puterea educatiei nonformale si in implicarea in comunitate.

In plus, impreuna vom putea sa va oferim voua, publicul nostru, mai multe informatii de calitate, mai multi mentori si specialisti si, desigur, evenimente de training si workshopuri de calitate.

Empower Feminis.ro

Parteneriat mai mult decat media

V-am pregatit numeroase actiuni alaturi de noii nostri parteneri. Nu ne vom opri la simple „articole sponsorizate” sau recomandari.

Impreuna vom putea sa va aducem:

  • articole speciale scrise de autorii Empower si specialistii Feminis.ro;
  • sesiuni din proiectele Empower/Feminis.ro pe teme dedicate;
  • mai multi mentori si specialisti de la care sa invatati lucruri interesante;
  • oferte speciale pentru membrii celor doua comunitati (Empower si Feminis.ro);
  • evenimente speciale gandite pentru voi in functie de feedbackul vostru;
  • concursuri si surprize pe care inca nu vrem sa vi le spunem. :)

Este important sa stiti ca nu doar comunitatea feminina va beneficia de acest parteneriat. Si barbatii vor avea ce sa invete. :)

Feedback relevant

Asteptam de la voi idei, sugestii si intrebari pentru a dezvolta acest parteneriat in directia dorita de voi. Actiunile noastre, de la publicarea de articole si pana la cele mai complexe programe de training si educatie nonformala, sunt gandite pentru a raspunde cat mai bine nevoilor si obiectivelor voastre. Cu cat stim mai bine ce doriti, cu atat putem sa va oferim aceste informatii si abilitati mai repede si mai eficient.

In final va recomandam, daca n-ati mai citit pana acum, sa rasfoiti sectiunea Feminis/Cariera si sa ne spuneti cum va place. Sau cum ati imbunatati voi aceasta sectiune.

Lectura placuta!
Echipa Empower si Echipa Feminis.ro

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!