Acasa » Empower Live! Bucuresti 25 septembrie: misiunea

Empower Live! Bucuresti 25 septembrie: misiunea

La Empower Live! 34 in Bucuresti revine, dupa o perioada lunga de absenta ca facilitator, Ionut Ciurea, co-fondator Empower si liderul actual al proiectului. Ionut va facilita o intalnire despre descoperirea si atingerea misiunii personale.

25 septembrie, Ionut Ciurea despre misiunea personala

In stilul „nu incercati asa ceva acasa!”

Exista multe mituri despre misiunea personala si la fel de multe „sfaturi” despre cum ar trebui sa o descoperi si sa o urmezi. Ionut va provoaca la o discutie libera despre misiune si obiective, despre puterea de a merge mai departe si a face lucrurile sa se intample.

Atentie: NUMAI PENTRU OAMENI PASIONATI SI MOTIVATI! Veniti la intalnire doar daca chiar doriti sa va atingeti potentialul maxim in viata, daca sunteti in cautarea misiunii personale sau, daca ati gasit-o deja, vreti sa vedeti si experienta altora si sa impartasiti din experienta voastra!

Ionut va vorbi din experienta sa in piata dezvoltarii personale si profesionale, despre experiente personale si sugestii de aplicat in drumul spre misiune. Veniti cu un pix si cu multe intrebari care va framanta!

Ionut Ciurea este unul dintre primii promotori in Romania ai uneltelor de dezvoltare personala si profesionala. Expert in Analiza Grafologica, practician NLP, Ionut este co-fondator si lider Empower, avand aproape 10 ani de experienta in piata dezvoltarii personale si profesionale in Romania.

Ne vedem sambata, 25 septembrie, @British (spuneti la intrare ca mergeti la „Intalnirea Empower”) – Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica. Vom incepe la ora 14:00 fix, asa ca va rugam sa veniti din timp (10-15 minute inainte). Intalnirea dureaza aproximativ o ora si 45 de minute, maxim doua ore. Locurile sunt limitate la 20 de participanti (primii care se inscriu).

Inscrieri pentru Empower Live! 25 septembrie Bucuresti

INSCRIERI INCHISE, toate locurile ocupate.

Participantii:
1-2. Costin Udroiu (plus o persoana)
3. Catalin Chirilescu
4-5. Alina Tutu (plus o persoana)
6. Cristina Marin
7. Severina-Andreea Batca
8. Emilian-Cristinel Prescornita
9. Tania Gabriela Popescu
10. Viorel Zinca
11-12. Laura Andreea Mogos (plus o persoana)
13. Mariuca Oana Constantin
14. Laura Oneata
15-16. Constantin Pavel (plus o persoana)
17-18. Voichita Todor (plus o persoana)
19. Anemari Diac
20. Bogdan Ioan

Pe lista de asteptare: Mirabela Ciurla, Carmen Tomescu.

Atentie: toti participantii confirmati (lista de 20) sunt obligati sa anunte cu cel putin 48 de ore inainte de intalnire daca nu mai pot ajunge la intalnire, pentru ca noi sa putem anunta persoanele care sunt in asteptare. Daca nu ne vor anunta atunci ei pierd dreptul de a participa la urmatoarea intalnire din program (valabil INCLUSIV pentru invitatii celor care au completat formularul!).

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!