Acasa » Programul BritTeen: British Council si Empower

Programul BritTeen: British Council si Empower

Avem placerea sa va anuntam participarea Empower ca partener in proiectul BritTeen initiat de British Council Romania. BritTeen este un program dedicat copiilor si adolescentilor.

Clubul BritTeen: Competente pentru viata. Conversatie. In limba engleza.

In perioada 27 septembrie-6 octombrie British Council invita copiii si adolescentii din clasele III-XII sa se inscrie la workshop-urile sesiunii de toamna ale clubului BritTeen. Scopul principal al clubului este sa-i ajute pe copii si adolescenti sa interactioneze in limba engleza si sa-si dezvolte astfel abilitatile personale si sociale.

     

Dezvoltare personala pentru copii si adolescenti

In acest program Empower este partener, facilitand livrarea a patru workshopuri in program, prin patru traineri colaboratori si parteneri:

  • Cristian Carstoiu – „Invata sa inveti” – abilitati de invatare, memorare si cresterea inteligentei (pentru clasele VII-VIII);
  • Alina Ion – „Jocuri de creativitate, comunicare si relationare” – abilitati de comunicare cu prietenii si adultii (pentru clasele VII-VIII);
  • Cristina Manole – „Managementul furiei” – inteligenta emotionala, control emotional (pentru clasele IX-XII / liceu);
  • Ioan Nicut – „Cum sa construiesti relatii extraordinare” – design de relatii sanatoase (pentru clasele IX-XII / liceu).

Program complet BritTeen

Pe langa workshopurile de dezvoltare personala propuse de Empower, programul BritTeen include numeroase alte seminarii si ateliere pe care le puteti selecta. Detalii gasiti pe pagina de prezentare BritTeen. Tot acolo gasiti si orarul exact al seminariilor.

Workshopurile se vor tine in limba engleza!

Inscrieri in clubul BritTeen: oferta speciala pentru publicul Empower

Pentru membrii BritTeen noi, trebuie sa veniti la interviul de admitere, desfasurat in limba engleza, luni, 27 septembrie intre orele 09.30-16.30, la sediul British Council Bucuresti. Pentru cei care au mai participat la BritTeen, va asteptam la inscrieri cu prioritate, fara a mai sustine interviu, in perioada 15-25 septembrie.

Taxa de inscriere BritTeen pentru un modul de trei luni este de 250 RON (220 lei pentru frati) si poate fi achitata direct la sediul British Council, dupa sustinerea interviului sau in perioada cu prioritate (pentru membri actuali BritTeen).

Pentru publicul Empower avem o reducere: 220 RON (reducere 30 RON) pentru un loc si 200 RON (reducere 20 RON) pentru al doilea loc (frate sau prieten). Participand la BritTeen veti beneficia automat si de oferte exclusive si surprize Empower prin Empower Club!

Pentru a beneficia de reducere, trebuie sa ne dati un email cu datele de contact (nume, prenume, telefon, email) la [email protected]! Va vom raspunde imediat si va vom oferi un fluturas prin care veti certifica faptul ca sunteti cititori Empower si veti beneficia de reducere!

Chiar mai mult, puteti recomanda unui prieten acest program! :)

Detalii complete

Pentru detalii complete puteti citi pagina dedicata clubului BritTeen pe portalul British Council. Acolo aveti formulare, detalii despre program si orar si datele de contact British Council pentru lamuriri suplimentare.

Pentru detalii legate de trainerii Empower (si alte elemente care tin de implicarea Empower in proiect), scrieti-ne pe [email protected] sau lasati un comentariu mai jos.

Cand v-ati decis sa participati, dati-ne un email la [email protected] pentru inscrieri si pentru a beneficia de reducere!

Va asteptam cu drag!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!