Acasa » Empower Live! Bucuresti 27 septembrie: comunicare relationala eficienta

Empower Live! Bucuresti 27 septembrie: comunicare relationala eficienta

La Empower Live! #130 in Bucuresti avem doi facilitatori si o intalnire despre comunicare.

Bucuresti, 14 iunie, Ofelia Neagu si Ioana Marinescu

Comunicare relationala eficienta

Comunicarea sta la baza tuturor relatiilor implinite pentru ambii parteneri. Tot comunicarea insa, reprezinta cauza multor probleme relationale. Prin modul in care comunicam putem hrani sau, dimpotriva, deteriora relatia cu cei din jur. Comunicand de la egal la egal vom gasi mai usor rezolvari pentru probleme de zi cu zi din viata noastra sociala. In cadrul intalnirii vom explora impreuna diverse modalitati de a:

  • comunica de pe pozitii egale (din postura de adult);
  • transmite clar mesajul propriu, respectand atat nevoile noastre, cat si ale partenerului de discutie;
  • comunica asertiv si eficient;
  • folosi tehnici de comunicare pentru a creste calitatea relatiilor intra- si interpersonale.

Ofelia Neagu este coach, asistandu-si clientii in (re)descoperirea si constientizarea propriilor resurse si in a gasi cel mai potrivit mod in care acestea pot fi exprimate si utilizate pentru a trai o viata implinita si echilibrata. Experienta de coaching se impleteste cu experienta de peste 12 ani in comunicare (in business si non-profit) intr-un mod armonios si echilibrat, aducand un plus de valoare clientilor. A urmat programul de formare in coaching in cadrul Noble Manhattan, una dintre scolile prestigioase de coaching, program finalizat cu Distinction, cel mai mare calificativ acordat in cadrul formarii. De asemenea, are o formare de NLP Master Practitioner IANLP, este trainer certificat si urmeaza in prezent o formare in metoda constelatiilor familiale.

Ioana Marinescu este coach in formare, facilitator, consultant independent, si mai ales OM. Prin intermediul instrumentelor de coaching, training, management, psihologie Ioana isi propune sa ajute oamenii si echipele sa isi atinga obiectivele sustenabil si echilibrat, sa participe la construirea si consolidarea echipelor, proiectelor si nu in ultimul rand a unor vieti si cariere de succes. Experienta Ioanei consta in 10 ani de lucru in companii multinationale si romanesti de retail, in cadrul departamentelor de product management, marketing si general management. Ioana se perfectioneaza continuu, se formeaza ca si coach in cadrul scolii de coaching sistemic cu Alain Cardon, urmand in acelasi timp o formare ca psiholog.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), sambata, 27 septembrie, ora 14:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 27 septembrie

Lista de participanti:
1. Petruta Lipianu
2. Dumi Barac
3. Luciana Mariana Lazar
4. Andreea Batca
5. Andreea Dumitru
6. Liliana Popescu
7-8. Silvia Stan (plus o persoana)
9-10. Eugenia Pirleci (plus o persoana)
11-12. Andra Tote (plus o persoana)
13. Cristina Tapoca
14. Geanina X
15. Luiza Dirmon
16. Veronica Costea
17-18. Mariana Alban (plus o persoana)
19-20. Elena Calianu (plus o persoana)
21. Dana Coleman
22. Tudor-Mihai Cioaba
Va asteptam!

Mai avem 3 locuri.
Pentru a prinde un loc, inscrie-te chiar acum folosind acest formular.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!