Acasa » Vrei sa negociezi ca la Harvard? Workshop cu Prof. Francis R. Ille

Vrei sa negociezi ca la Harvard? Workshop cu Prof. Francis R. Ille

Astazi avem placerea sa va recomandam un workshop de negociere pentru avocati si oameni de afaceri cu Prof. Francis R. Ille de la Universitatea Internationala din Monaco.

Workshop de negociere cu Prof. Francis R. Ille

24, 25, 26 octombrie 2014, Bucuresti

Workshopul ofera un background teoretic pentru a intelege cum trebuie folosita informatia pentru strategii mai bune de comunicare, convingere si negociere, precum si experienta concreta prin jocuri, studii de caz proprii si jocuri de rol si simulari.

Negociere

Desfasurat pe parcursul a doua zile si jumatate, cursul este bazat pe publicatiile programului de negociere de la Universitatea Harvard.

Despre facilitatorul acestui workshop

Francis R. Ille este profesor de afaceri internationale la Universitatea Internationala din Monte Carlo unde preda de 18 ani. A fost profesor invitat la universitati de prestigiu din China, India, Austria, Marea Britanie si la alte universitati din zona Balcanilor.

Este specializat in negocieri internationale, pe baza unei cariere de 30 de ani in Proctor&Gamble si IBM, unde a avut responsabilitati in management international. Prof. Ille a participat la mai multe misiuni de consultanta pentru programele TACIS ale Comisiei Europene. Domeniile sale de cercetare cuprind negocierea cu oamenii de afaceri chinezi si managementul vanzarilor internationale.

10% discount pentru cititorii Empower

Asa cum v-am obisnuit la multe evenimente, ca abonati Empower beneficiati de un discount special de 10% folosind codul „EMPOWER”. Pentru acest eveniment investiti 900 EUR (fata de 1000 EUR pret complet). Locurile sunt limitate (maxim 20 de participanti). Workshopul este sustinut in limba engleza!

Detalii complete despre eveniment gasiti pe DifferentLawyer.com. Pentru a beneficia de reducerea exclusiva Empower, asigurati-va ca veti comunica organizatorilor codul „EMPOWER”!

Negocieri de succes si inspiratie!
Echipa Empower

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.