Acasa » Empower Live! Bucuresti 28 aprilie: inteligenta emotionala

Empower Live! Bucuresti 28 aprilie: inteligenta emotionala

Empower Live! #72 in Bucuresti este o intalnire care marcheaza 3 ani plini de intalniri Empower Live! cu peste 1200 de participanti in toti acesti ani.

Bucuresti, 28 aprilie 2012, Oana Mihailescu

Inteligenta emotionala

Iata mesajul facilitatorului pentru voi:

Te invit cu multa bucurie si emotie in suflet sa discutam despre un subiect foarte aproape de sufletul meu: INTELIGENTA EMOTIONALA.

Probabil ca ai trecut si tu prin experienta in care, dupa multi ani, te intalnesti cu vechi colegi, prieteni care te socheaza cu privire la evolutia lor pe plan professional, familial, social. Ce a facut diferenta intre tine si ei, de ce viata poate sa para uneori foarte ciudata?

Oameni pe care ii considerai straluciti, cu un IQ peste medie, carora la preziceai cariere minunate, au ajuns pe o pozitie medie, si altii care nu s-au evidentiat in mod special, care nu pareau sa posede niciun talent deosebit, ajung in timp sa ocupe pozitii de top, cu familii minunate, pozitie sociala si multe alte beneficii la care altii doar viseaza.

Ce determina reusita in viata? Cum influenteaza IQ si EQ evolutia nostra? Cum te poate sprijini inteligenta emotionala sa te bucuri de o viata implinita, incredere in sine, apreciere, relatii armoniose, eficienta la locul de munca, sanatate fizica si mentala?

Iti propun sa descoperim raspunsurile la aceste intrebari impreuna. Eu voi veni cu toate experientele mele: tanara mamica a doi baieti grozavi cu nume predestinat (Luca si Matei), pasionata de dezvoltare personala de mai bine de 14 ani, coach in formare, formator CNFPA, Community Manager Empower.

Oana Mihailescu este coach in formare Noble Manhattan, formator CNFPA si o pasionata a domeniului dezvoltarii personale. Oana este un om cheie in organizatia noastra – Community Manager Empower.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), sambata, 28 aprilie, ora 14:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 28 aprilie 2012

INSCRIERI INCHISE. Toate locurile ocupate.

Lista de participanti:
1. Dana Pop – MEMBRU EMPOWER – prioritate
2-3. Laura Oneata (plus o persoana) – MEMBRU EMPOWER – prioritate
4. Mihai Adrian Ghita
5. Oana Erimia
6-7. Cristina Gheorghe (plus o persoana)
8-9. Ana-Maria Gruita (plus o persoana)
10. Anca Vasilescu
11. Adi Zegrea
12-13. Gabriela Eugenia Codrea (plus o persoana)
14. Sofia Frunza
15. Dan Tibrin
16. Andrei Gavrilescu
17. Enache Zarafu
18. Ana Maria Marin
19. Iulia Gonta
20. Victor Duica
21-22. Alina Barcacianu (plus o persoana)
23. Mihaela Cornea
24. Andreea Gavrilescu
25. Loredana Bajeanu

Va asteptam!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

2 răspunsuri

  1. Buna ziua,

    Ma aflu pe lista cu participanti insa la completarea formularului am selectat optiunea de a participa impreuna cu inca o persoana, lucru pe care nu l-am vazut specificat. Imi puteti spune daca se poate rezolva in asa fel incat sa vin cu inca o persoana?

    Multumesc

  2. Buna Loredana! Nu au mai fost locuri, am fost nevoiti sa luam doar asa, doar un loc (adica locul tau). Daca se retrage cineva te anuntam si poti veni si cu persoana invitata de tine.

    Multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!