Acasa » Empower Live! Bucuresti 28 noiembrie: charisma

Empower Live! Bucuresti 28 noiembrie: charisma

Empower Live! #62 in Bucuresti este o intalnire pe o tema de mare interes: charisma!

Bucuresti, 28 noiembrie 2011, Georgiana Petcu

Cum sa-ti slefuiesti farmecul personal si sa devii mai charismatic

Iata ce are de transmis facilitatorul pentru voi:

Pun pariu ca sunteti de acord cu mine intr-o privinta: o persoana care se face usor placuta de catre ceilalti are mult mai mult de castigat in viata decat una stangace si putin cunoscatoare in domeniul relationarii. In timp ce primei tipologii ii vine usor sa-si exercite farmecul personal asupra celorlalti, celei de-a doua ii este de multe ori teama sa se expuna, crezand ca probabil se va face de ras sau oricum lumea nu o va lua in serios. Diferenta consta in increderea in sine si modul in care fiecare reuseste sa faca interlocutorului o impresie puternica. Intr-un cuvant, e vorba de cat de charismatic este acel cineva.

Din fericire, efectul charismatic pe care il puteti produce asupra celorlalti poate fi modelat. Acesta va reprezenta cel mai de pret atu al vostru in orice situatie v-ati afla: un interviu de angajare, o intalnire de afaceri, o discutie in familie sau intre prieteni, o prezentare tinuta in fata unei audiente, iar lista poate continua.

Prin intermediul acestui training, vom invata impreuna cum sa ne activam capacitatea de a face o impresie puternica asupra celorlalti, abilitate care sunt sigura ca zace in fiecare dintre noi si ramane de multe ori neexploatata.

Va invit la acest curs mai ales daca va regasiti in intrebarile de mai jos:

  • V-ati aflat vreodata in situatia de a face mari eforturi pentru a face o impresie buna persoanei din fata voastra si pentru a parea cat mai convingator/convingatoare?
  • Va inspaimanta sa luati cuvantul in fata unei multimi mai mult sau mai putin numeroase?
  • Va e teama sa va expuneti parerea, iar si atunci cand vi se cere o faceti sovaitor?
  • Ati incercat vreodata din rasputeri sa fiti cat mai eficienti pentru simplul fapt ca va indoiati de voi insiva?

Va voi vorbi despre modul in care puteti:

  • sa deveniti constienti de faptul ca voi sunteti singurii responsabili pentru modul in care va percep ceilalti;
  • sa deveniti mai increzatori in voi;
  • sa va slefuiti armele de comunicare pe care le detineti si mai ales sa invatati cum sa folositi aceste instrumente (limbaj verbal/non-verbal) cat mai bine posibil;
  • sa va imbunatatiti farmecul personal si sa deveniti mai charismatici.

Charisma nu este imposibil de atins si nici nu este destinata doar unor fiinte exceptionale, precum marile personalitati ale lumii, sefi de stat si vedete de la Hollywood. Oricine poate invata sa devina mai charismatic, iar schimbarea i-ar aduce doar beneficii.

Va astept cu drag la aceasta intalnire,
Georgiana

Georgiana Petcu este Senior Account Executive in cadrul agentiei Chelgate Romania. Pasiunea ei pentru comunicare a stat la baza deciziei pe care a luat-o acum patru ani de a lucra in PR. Detine experienta in relatia cu presa si organizarea de evenimente, fiind implicata de-a lungul timpului in proiecte de comunicare institutionala si corporate. Mai multe despre Georgiana puteti afla aici.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), luni, 28 noiembrie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza o ora si 45 de minute, maxim doua ore.

Numar participanti: Maxim 20 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 28 noiembrie 2011

INSCRIERI INCHISE. Toate locurile ocupate.

A fost unul dintre cele mai „hot” subiecte. Am avut foarte rapid peste 40 de inscrieri… Ne-am decis sa invitam 25 de oameni la aceasta intalnire. Vom incerca sa o aducem pe Georgiana din nou sa ne vorbeasca pe aceeasi tema.

Deocamdata, luni 28 noiembrie, ii invitam pe urmatorii:
1. Reta Filip (membru Empower, prioritate la inscriere!)
2-3. Claudia Doanta (plus o persoana)
4. Elena Kireva
5-6. Tatiana Sen (plus o persoana)
7. Ramona Ursu
8. Enache Zarafu
9. Andreea Severina Batca
10. Crina Ionita
11. Adi Zegrea
12-13. Luiza Besleaga (plus o persoana)
14-15. Iulia Boboc (plus o persoana)
16. Speranta Toader
17-18. Gianina Rasvan Soltz (plus o persoana)
19. Marius Bulgarea
20. Camelia Radu
21. Mihai Alexe
22-23. Claudia Mocanu (plus o persoana)
24. Irina Rusu
25. Mihai Violeta

Repetam, au fost peste 40 de inscrieri, deci vom face tot posibilul sa reluam tema in ianuarie-februarie 2012. Multumim!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!